Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

dawson

Fachowiec
Czarny Model 3 , czarne wnętrze , 18" Aero - Styczeń 2022 zmówiony LR na początku marca zmieniony na SR+. EDD Maja 2022 -> Sierpień -> Aktualnie Wrzesień , VIN Brak (DE)

Last edited:

pluto

Pionier e-mobilności
Kolejny statek jest ładowany Teslami. Jest to lokalny przewoźnik i prawdopodobnie kieruje się do chińskich portów.

Terminal portowy Luchao, nocny załadunek statku ro-ro Tesla
"Dziś wieczorem (21 lipca, czasu pekińskiego) w terminalu Portu Południowego w porcie Luchao w Szanghaju, w przeciwieństwie do przeszłości, ciężarówki przewożące Teslę przewożą je bezpośrednio do terminalu, w którym zacumowany jest statek ro-ro, co nie tylko oszczędza siłę roboczą, ale także przyspiesza pracę".

Last edited:

pluto

Pionier e-mobilności

pluto

Pionier e-mobilności
To folia ochronna.

Michal

Moderator
Ok ja ja bym chciał z chromowanymi... słabo że zrobili wszystko mat black :(

kolorgraf

Nowy na Forum
ja czekałem od września 20 do kwietnia 21. i nie żałuję. benzynowym hejterom i mistrzom prostej teraz dziękuję. zapewne wielu powie że zgłupiałem ale sprzedałem 370z właśnie po to, żeby kupić model 3. dodatkowo założyłem kilka paneli i jeżdżę za darmo. z wawy do sopotu dojeżdżam, jak przestrzegam przepisów to nawet ponad 400 km. mam LR w normalnej wersji. wtedy to było 4,4 sek. zimę przejeździłem na chilloucie bo w standardzie było za mocno. mam opcję boost o 0,5 sek mniej ale wcale mi się nie spieszy.
a co najfajniejsze, jedziesz Teslą i normalni ludzie na chodniku Cię pozdrawiają. za resztę można zapłacić kartą :)
obok jedzie e-merol albo jakaś e-beemka i nie ma takiej reakcji. tesla to tesla.