Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

pluto

Pionier e-mobilności
Szary LR, Czarne Wnętrze, Aero 18" - styczeń 2022 - EDD: sierpień 2022, Vin: Brak

pluto

Pionier e-mobilności
Chyba coś zaczyna się dziać z moim zamówieniem.
Dostałem e-maila od Tesla Advisor z prośbą o potwierdzenie dostawy oraz wyboru źródła finansowania (leasing/gotówka).
Po odpowiedzi że jestem gotów i zakup będzie za gotówkę - szacowana data dostawy znikła :D
Miałem tak samo w lutym jak odbierałem pierwszą TM3 i wówczas także działy się cuda z datą dostawy (kilkakrotnie znikał termin lub wyświetlały się różne dziwne terminy) aż w końcu przyszedł VIN w kodzie strony i już wszystko szybko poszło.

Mam nadzieję że teraz będzie tak samo ;)

chlebu

Nowy na Forum
Ja mam gorzej, bo mam samochód z Arval i w ogóle nie wiem co się dzieje. Samochód miał być w czerwcu, ale w aplikacji jest data sierpniowa.
Białe M3 czarne wnętrze data zamówienia podana w aplikacji Arval 9 luty 2022.

JareG

Pionier e-mobilności
Po kliknięciu na link i wybraniu"otwórz w nowej karcie"......jakieś krzaczki na ekranie ????.......może prościej dla takich słabeuszy ???
Pewnie trzeba wcisnąć CTRL+F, wpisać VIN.. i ENTER :)

Pozdrawiam

Slomcio

Zadomawiam się
w MacBooku masz Command + f i zadziała tak samo jak ctrl + f
Mają ci się wyświetlić znaczki gdyż jest to JSON.
Poniżej przykład moich ślaczków:

{"code":200,"data":{"countryCode":"PL","vehicleList":[{"year":"","model":"m3","vin":"",

i jak widzisz na końcu jest atrybut vin i dwa ". w tych "" pojawi Ci się numer vin jak go dostaniesz :)

XYZ

Fachowiec
w MacBooku masz Command + f i zadziała tak samo jak ctrl + f
Mają ci się wyświetlić znaczki gdyż jest to JSON.
Poniżej przykład moich ślaczków:

{"code":200,"data":{"countryCode":"PL","vehicleList":[{"year":"","model":"m3","vin":"",

i jak widzisz na końcu jest atrybut vin i dwa ". w tych "" pojawi Ci się numer vin jak go dostaniesz :)
Dziękuję Ci bardzo.......żeby Ci słonko zawsze świeciło , a rodzina zdrowa była, Dobry Człowieku :).............VINU nie mam, ale i tak dzień super bo spotkałem dobrego człowieka :)