GotoweNapisz nowy wątek z tym opisem - przyda się na przyszłość dla szukających![]()
GotoweNapisz nowy wątek z tym opisem - przyda się na przyszłość dla szukających![]()
Mam nadzieję, że sie mylisz z tym październikiem, bo Ja zamówiłem LR w grudniu 2021 a to by znaczyło że bym musial jeszcze 2 miesiące czekać ....Numery VIN są przydzielane normalnie po opuszczeniu portu przez statek.
Tesla ma sporo zaległości w wydawaniu aut, bo w Q2 było tylko 5 transportów do Europy (zamiast normalnie ok. 10) i np. Irlandia wcale nie dostała aut. Rok temu w Q3 było 16 statków a teraz na razie tylko 2 (chodź to początek kwartału) ale i zapasy samochodów za dużo nie mają.
Miejmy nadzieję że kłopoty organizacyjno- techniczne już minęły i będą powoli nadrabiać opóźnienia., tym bardziej że przydzielane/uzupełniane są auta zamówione w październiku 2021 roku.
Mój termin (Q3) pewnie będzie nie dotrzymany więc dostawa pod koniec roku coraz bardziej realna - chyba że będzie "złoty strzał" i ktoś zrezygnuję z zamówienia w mojej konfiguracji.
Czekając tyle czasu 2 miesiące już nie zbawią a zleci szybkoMam nadzieję, że sie mylisz z tym październikiem, bo Ja zamówiłem LR w grudniu 2021 a to by znaczyło że bym musial jeszcze 2 miesiące czekać ....