A jacy są ci „inni”? Ja od 6 lat 2x Audi, obsługa sprzedażowa 10/10, samochody jakościowo 10/10, awaryjność przez 6 lat - zero.
Chciałem się pobawić elektrykiem więc zamówiłem Teslę, bo Audi na razie raczkuje w tym obszarze, ale to też przecież nie jest tak, że Tesla w jest królem technologii. Jak zobaczyłem w teście Nylanda jak działają automatyczne światła drogowe w Tesli to zastanawiałem się czy to nie żart! 6 lat temu w żony Tiguanie działało to lata świetlne 😄 lepiej! Idealnie włączało i wyłączało wybrane sekcje ledów żeby nie razić innych kierowców. A tutaj niby przodownik techniki na rynku Automotive, a wygląda to jakby jakiś skrzat ręcznie włączał i wyłączał drogówki, tylko czasem przysypiał. O wyłączaniu wybranych ledów nie wspominając 😕
Więc Tesla ma jeszcze chwilę przewagi, ale jak się inni otrząsną z zaspania i nadrobią zaległości, to wcale tak różowo być już nie musi. Klient wydający 300k+ na samochód ma jednak jakieś wymagania (przedsprzedażowe, posprzedażowe, jakościowe) poza możliwością ustawienia pierdzenia po zajęciu miejsca na fotelu 😁
Ale zrobił się offtop, więc już milknę. 🤐