Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

kretilla

Fachowiec
Moim faworytem jest niewymieniony przez nikogo Crystal, który nie zaktualizował AIS i niby cofa się do Singapuru a tak naprawdę 16/09 cumuje w Koper i ma na pokładzie w większości TM3 LHD.
True. Crystal jest trochę zagadką, a może właśnie jest naszym Jokerem 🃏

Piter

Posiadacz elektryka
Jakie lora miała tablice rejestracyjne - jeśli litewskie, estońskie to jadą z Zeebrugge do tych właśnie krajów.
Nie patrzyłem na tablice tylko na piękne TM3 licząc ze któraś może jest dla mnie… wierz mi że gdyby nie fakt że jechała w przeciwnym kierunku na autostradzie to bym z pewnością zrobił nawrót i wszczął pościg 😊

Michal

Moderator
Jakie lora miała tablice rejestracyjne - jeśli litewskie, estońskie to jadą z Zeebrugge do tych właśnie krajów.
Właśnie nie koniecznie, ostatnio rzuciłem taką teorie na Tweeter i gość, który zajmuje się śledzeniem statków naprostował mnie, że w EU lory mają często tablice z krajów wschodniej flanki, ze względu na koszty pracowników, a jeżdżą po całej Europie.

Proxy84

Fachowiec
Po Twoich przygodach można to chyba tylko określić syndromem sztokholmskim 😂
Tak. Podbita chłodną kalkulacją. Wypróbowaliśmy iX. Obłędny. Ale zasięg, cena, pojemność. Sory. Wychodzi ponad stówkę mniej. Przejdę tą gehennę jeszcze raz. Już wiem jak 😎

Michal

Moderator
Tak. Podbita chłodną kalkulacją. Wypróbowaliśmy iX. Obłędny. Ale zasięg, cena, pojemność. Sory. Wychodzi ponad stówkę mniej. Przejdę tą gehennę jeszcze raz. Już wiem jak 😎
Weźcie sobie TM3P, jak macie mnie dwa to ten mniejszy będzie naprawdę fajna zabawką. Będziecie sobie zabierać na zakupy ;)