Moim faworytem jest niewymieniony przez nikogo Crystal, który nie zaktualizował AIS i niby cofa się do Singapuru a tak naprawdę 16/09 cumuje w Koper i ma na pokładzie w większości TM3 LHD.I Glovis Courage a wiec teoretycznie 4🤘
Moim faworytem jest niewymieniony przez nikogo Crystal, który nie zaktualizował AIS i niby cofa się do Singapuru a tak naprawdę 16/09 cumuje w Koper i ma na pokładzie w większości TM3 LHD.I Glovis Courage a wiec teoretycznie 4🤘
True. Crystal jest trochę zagadką, a może właśnie jest naszym Jokerem 🃏Moim faworytem jest niewymieniony przez nikogo Crystal, który nie zaktualizował AIS i niby cofa się do Singapuru a tak naprawdę 16/09 cumuje w Koper i ma na pokładzie w większości TM3 LHD.
True. Crystal jest trochę zagadką, a może właśnie jest naszym Jokerem 🃏
Nie patrzyłem na tablice tylko na piękne TM3 licząc ze któraś może jest dla mnie… wierz mi że gdyby nie fakt że jechała w przeciwnym kierunku na autostradzie to bym z pewnością zrobił nawrót i wszczął pościg 😊Jakie lora miała tablice rejestracyjne - jeśli litewskie, estońskie to jadą z Zeebrugge do tych właśnie krajów.
Właśnie nie koniecznie, ostatnio rzuciłem taką teorie na Tweeter i gość, który zajmuje się śledzeniem statków naprostował mnie, że w EU lory mają często tablice z krajów wschodniej flanki, ze względu na koszty pracowników, a jeżdżą po całej Europie.Jakie lora miała tablice rejestracyjne - jeśli litewskie, estońskie to jadą z Zeebrugge do tych właśnie krajów.
Po Twoich przygodach można to chyba tylko określić syndromem sztokholmskim 😂Zamówiłem Y dla drugiej połowy. W zasadzie dla rodziny. 🤪
Tak. Podbita chłodną kalkulacją. Wypróbowaliśmy iX. Obłędny. Ale zasięg, cena, pojemność. Sory. Wychodzi ponad stówkę mniej. Przejdę tą gehennę jeszcze raz. Już wiem jak 😎Po Twoich przygodach można to chyba tylko określić syndromem sztokholmskim 😂
Weźcie sobie TM3P, jak macie mnie dwa to ten mniejszy będzie naprawdę fajna zabawką. Będziecie sobie zabierać na zakupyTak. Podbita chłodną kalkulacją. Wypróbowaliśmy iX. Obłędny. Ale zasięg, cena, pojemność. Sory. Wychodzi ponad stówkę mniej. Przejdę tą gehennę jeszcze raz. Już wiem jak 😎
No jak się uda to tm3p odbieram za 2 tygWeźcie sobie TM3P, jak macie mnie dwa to ten mniejszy będzie naprawdę fajna zabawką. Będziecie sobie zabierać na zakupy![]()