Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

K

konto_skasowane_na_zyczenie_2022-10-27

Gość
Czy możesz zdradzić w jakim celu telefonujesz?
Ale od czego jest infolinia?
Tak ciężko tesli wynająć call center na Polskę, które ogarnie bieżące sprawy?
Czemu ludzie musza sobie w kodzie strony szukać vinu? Przecież to powalone, szacunek do klienta jest zerowy. Jak tak ma wyglądać też serwis to w d... mam tą firmę i mojej kasy nie dostaną. To wygląda jak firma pospolitego Janusza.

Sam mam zamówioną M3 LR, ale ich podejście tak mnie rozbawiło, że poszedłem do VW, a z Tesli rezygnuję (i tak sedan mnie nie zadowalał, podjarałem się przez fajnbojów na tym forum, potem emocje opadły i przemówił rozum).

Michal

Moderator
Zrezygnujcie - bardzo słusznie. Nie mają szacunku do klientów, a ogólnie to tylko nadmuchana bańka, która niedługo upadnie.

Michal

Moderator
Chciałbym się dowiedzieć co jest tak ważnego, że gość przez cały weekend próbuje się dodzwonić. Tak naprawdę to w dupie to mam - czysta ciekawość.
Najwyraźniej się nie dowiem, bo napadła mnie banda nowicjuszy :p

tomik

Zadomawiam się
Zrezygnujcie - bardzo słusznie. Nie mają szacunku do klientów, a ogólnie to tylko nadmuchana bańka, która niedługo upadnie.
To jest chyba jeden z najgłupszych argumentów, nie podoba Ci się że woda Ci spływa do bagażnika, nie kupuj auta, nie mów o tym, nic nie zmieniaj, kup sobie BMW, denerwuje Cię nowy UI kup sobie Mercedesa.
Bo wiadomo że jak jeden szczegół działania korporacji wytwarzającej produkt denerwuje końcowego użytkownika to nie można tego próbować zmienić, sygnalizować problemu i nie daj Boże krytykować! Należy porzucić produkt i iść gdzieś indziej.

K

konto_skasowane_na_zyczenie_2022-10-27

Gość
Upadnie jak spadnie sprzedaż. A swoim podejściem, jest ryzyko, że nadmuchana marketingowa bańka może pęknąć.

Chciałbym się dowiedzieć co jest tak ważnego, że gość przez cały weekend próbuje się dodzwonić. Tak naprawdę to w dupie to mam - czysta ciekawość.
Jakoś jak dzwonie do banku, żeby mi dokument wysłali kurierem, to nie marudzą, że mogłem sobie iść do palcówki i odebrać (nie chciało mi się, nie mam na to czasu i tyle, tak samo jak nie musze mieć czasu, żeby czytać fanowskie forum, bo na infolinii to się nic nie dowiem). Sam prowadzę działalność i gdybym tak traktował klientów, już dawno by poszli do konkurencji.

Michal

Moderator
Ale ja się odniosłem do tego co napisał kulak, że bardzo dobrze, że rezygnuje... Weźcie na wstrzymanie, bo teraz swoją agresję przenosicie na mnie, a ja w dupie mam Wasze problemy.
Chciałem Wam tylko przypomnieć, że dzwonienie gówno daje ale jak chcecie to dzwońcie. Mnie to naprawdę obchodzi tyle, co wczorajszy ubiór Górniaczki na pudelku - z nudów sobie czytam i pytam :p
Ehhh... już się nie mogę doczekać wątku "...dostawy IV kwartał 2022" i takich samych pieniaczy...

Piter

Posiadacz elektryka
Najwyraźniej się nie dowiem, bo napadła mnie banda nowicjuszy :p
To nie jest wina klientów ze chcą sie dodzwonić tylko wina sprzedawców ze mamią klientów ze na 99% odbiorą w danym kwartale. U mnie to trwa od 2 kwartałów i nadal żadnego info. Gdyby od razu mówili ze nią ma szans to nikt by nie dzwonił. Prawem każdego klienta jest dostęp do informacji a ich zasranym obowiązkiem jest rzetelna informacja. Koniec kropka.

Michal

Moderator
To nie jest wina klientów ze chcą sie dodzwonić tylko wina sprzedawców ze mamią klientów ze na 99% odbiorą w danym kwartale. U mnie to trwa od 2 kwartałów i nadal żadnego info. Gdyby od razu mówili ze nią ma szans to nikt by nie dzwonił. Prawem każdego klienta jest dostęp do informacji a ich zasranym obowiązkiem jest rzetelna informacja. Koniec kropka.
Ale czy ja gdziekolwiek napisałem, że Tesla super sobie radzi i świetnie zarządza sprawą dostaw?! NIE, bo też nie uważam, że to jest dobrze zorganizowane ale tak jest i zamiast się na wzajem nakręcać i psuć sobie życie i zdrowie, próbuję Wam przypomnieć, że co kwartał jest tak samo i nic nie zmienią Wasze nerwy i wiszenie na słuchawce.
W dupie to mam over and out.