Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2023

mikiniki

Zadomawiam się
Pytałem o to przez email, czy serio dopiero od 28 sierpnia odbiory, to otrzymałem tylko odpowiedź, że będzie kontakt jak samochody dotrą do Warszawy. Ale kiedy to nastąpi to nie wiem. W międzyczasie przewinęły się już 3 różne terminy :oops:
Właśnie :) Ta niepewność :)

inter

Pionier e-mobilności
Pewnie związane przez powodzie w Słowenii.

Nemiroff

Zadomawiam się
Dzisiaj 16 czyli pierwotna data dostawy na fakturze. Ktoś ma może info, czy samochody będą dostarczane zgodnie z zarezerwowaną datą w aplikacji czy może jednak Ząbki będą wcześniej dzwoniły, żeby pozbyć się samochodu z placu? Ten skład w Bytomiu nadal jest aktualny?

mikiniki

Zadomawiam się
Dzisiaj 16 czyli pierwotna data dostawy na fakturze. Ktoś ma może info, czy samochody będą dostarczane zgodnie z zarezerwowaną datą w aplikacji czy może jednak Ząbki będą wcześniej dzwoniły, żeby pozbyć się samochodu z placu? Ten skład w Bytomiu nadal jest aktualny?
Nie ma kontaktu, tez czekam. Dodzwonić się nie mogę a na maile nie mam odpowiedzi. Pewnie będą sami dzwonić jak będą mieli samochody.

cichy_gda

Nowy na Forum
Nie ma kontaktu, tez czekam. Dodzwonić się nie mogę a na maile nie mam odpowiedzi. Pewnie będą sami dzwonić jak będą mieli samochody.
Ponoć po 20 sierpnia TM3 fizycznie maja być na placu ale nie wszystkie jednego dnia. Maja dzwonić jak dane auto fizycznie dojedzie, żeby jak najszybciej zwolnić sobie płac;)

Picek7

Zadomawiam się
Czy będziecie odbierać sami czy przy pomocy jakieś firmy typu EVdlaCiebie?
Pytam bo czytałem że mimo tego że jest to nowy samochód to zdarza się że może on posiadać wady na które samemu można nie zwrócić uwagi.

6a8

Posiadacz elektryka
Czy będziecie odbierać sami czy przy pomocy jakieś firmy typu EVdlaCiebie?
Pytam bo czytałem że mimo tego że jest to nowy samochód to zdarza się że może on posiadać wady na które samemu można nie zwrócić uwagi.
Checklista i zimna krew powinny wystarczyć :)