Wszystko wskazuje na to, że polift to będzie wersja 2024, czyli start produkcji październik i pierwsze dostawy grudzień. Tak było do tej pory z edycjami.A następny transport jesienny to może już polif.
Wszystko wskazuje na to, że polift to będzie wersja 2024, czyli start produkcji październik i pierwsze dostawy grudzień. Tak było do tej pory z edycjami.A następny transport jesienny to może już polif.
Zamawiałam 3 z informacją "dostawa czerwiec-lipiec". I co, pod koniec lipca zmienią mi to na sierpień-wrzesień? To chyba żart. Gdybym wiedziała o tym przy zamówieniu, to bez zastanowienia nie patrzylibyśmy na nic, tylko wzięli samochód z inventory.Dokładnie, teraz zeszły im egzemplarze z majowego transportu, a Y już w dużej mierze z Berlina będą na bierząco. Może w sierpniu coś przypłynie bo podają przy 3 termin sierpień-wrzesień. A następny transport jesienny to może już polif.
A pytalas ? Bo prawde mowiac mysle ze mozesz czekac i do wrzesnia na luzie, a jak sie poprzeciaga to i do listopada.Zamawiałam 3 z informacją "dostawa czerwiec-lipiec". I co, pod koniec lipca zmienią mi to na sierpień-wrzesień? To chyba żart. Gdybym wiedziała o tym przy zamówieniu, to bez zastanowienia nie patrzylibyśmy na nic, tylko wzięli samochód z inventory.
Kogo miałam pytać?A pytalas ? Bo prawde mowiac mysle ze mozesz czekac i do wrzesnia na luzie, a jak sie poprzeciaga to i do listopada.
Tu na forumKogo miałam pytać?
Nie przyszło mi do głowy, żeby przed zakupem auta pytać na forum, czy informacje podane na stronie producenta w czasie zamawiania auta, są wiarygodne. Niestety już w lipcu dowiedziałam się, że w inventory są też nowe auta, a nie tylko używane. Trudno, będziemy czekać.Tu na forumzazwyczaj wiemy wiecej niz w tesli…
Ogólnie możesz zakładać że w Q3 dostaniesz samochód, jak zamówisz na początku, to może być szybciej.Kogo miałam pytać?
Tak, referala też nie użyłam, mimo że przed zakupem już wiedziałam, że coś takiego jestOgólnie możesz zakładać że w Q3 dostaniesz samochód, jak zamówisz na początku, to może być szybciej.
Proszę użyj referala, aby nie przepadły Ci bonusy za zamówienie samochodu.
Nie wiem jak cena z dzisiaj do tej twojej, ale ogólnie teraz jest za użycie referala 2000 upustu dla kupującego:Tak, referala też nie użyłam, mimo że przed zakupem już wiedziałam, że coś takiego jestNic tylko pogratulować.
Ale samochód jest już zamówiony od 21 czerwca.
Zaktualizowane korzyści za polecenie |
Gdy znajomi lub rodzina zamówią pojazd Tesla z Twojego polecenia, otrzymają następujące korzyści: Model 3, Model Y 2000 PLN zniżki na zakup Model S, Model X 4000 PLN zniżki na zakup Zamówienia z polecenia złożone od 7 lipca kwalifikują |
Myślisz, że to nie wpłynie na termin dostawy?Nie wiem jak cena z dzisiaj do tej twojej, ale ogólnie teraz jest za użycie referala 2000 upustu dla kupującego:
Zaktualizowane korzyści za polecenie Gdy znajomi lub rodzina zamówią pojazd Tesla z Twojego polecenia, otrzymają następujące korzyści:
Model 3, Model Y
2000 PLN zniżki na zakup
Model S, Model X
4000 PLN zniżki na zakup
Zamówienia z polecenia złożone od 7 lipca kwalifikują
Więc ja polecam się, anulować zamówienie (zwrócą pieniądze za rezerwacje bez problemu) i zamówić raz jeszcze. Ale czy warto dla 2000zł to już zależy od Ciebie.