Phitherek_
Posiadacz elektryka
U mnie umówiony termin na piątek zmienił się w sobotę. Zobaczymy, czy do tego czasu uda mi się dopiąć formalności...
ja, a narzekalem i sie smialem ze Fiat 500e ma lepiejNiemożliwe Ktoś jeszcze potwierdzi?
Focie ?Właśnie zamontowałem wallconnector i powiem szczerze, że ten guziczek robi robotę Myślałem, że to fanaberia, ale przyznam, że jest to niesamowicie wygodne. Wcześniej przygotowałem sobie instalację i zainstalowałem gniazdo siłowe. Kabel od wallconnectora zarobiłem wtykiem 16A i wszystko pięknie śmiga. W razie potrzeby zawsze można go ze sobą zabrać na jakiś wyjazd (awaryjnie).
Ni właśnie chyba coś się poprawiło. Nawet da się jeździć w automacie
Wiata wymaga jeszcze pewnych zabiegów estetycznych (produkt tegoroczny), ale obecnie prezentuję się tak. Tylko ten śnieg niepotrzebny bo produkcję zaburzaFocie ?
Bzdety - nie da się tak, bo ładowanie bez elektroniki po drodze nie ruszy. Chyba że elektronika była we wtyczce type 2.Jedena z osób u której na zywo oglądałem 3Perf pokazywała że ładuje bezpośrednio z gniazda siłowego (kabel bezpośrednio do auta z siły) co o tym myślicie ?