Szymek

Fachowiec
Po telefonie do Tesla - płynie jakiś drugi statek, nazwy mi nie byli w stanie podać. Auta na placu w Ząbkach mają być 19.12 i od tego dnia mają zacząć się kolejne odbiory. Sprawdzajcie VINy w kodzie strony.

pluto

Pionier e-mobilności
Swoją drogą Q4/2022 będzie rekord eksportu Tesli z fabryk Szanghaj i Fremont (37 statków) z czego tylko do samej Europy 21 statków (19 Szanghaj i 2 z Fremont z modelami S i X) i aż 11 transportów do samej Australii :)

Fiq8PyrWAAMEuCo.jpeg

luk99

Zadomawiam się
TM3 RWD model bazowy zamówiona w sierpniu z dostawą na 2 kw. 2023.
Dostałem pytanie czy jestem gotowy na odbiór, czy jednak przyszły rok.
Potwierdziłem, czyżby jeszcze grudzień ???
Czego się teraz spodziewać ?

SkropMe

Zadomawiam się
Pewnie grudzień, coś zostanie i chcą wydać

daniel

Señor Meme Officer
Zawsze pytają, ale można mieć nadzieję.

Szymek

Fachowiec
Ktoś jeszcze z forum wie że odbiera M3 w tym kwartale? Ja wygląda na to że odbieram w przyszłym tygodniu. Tesla się nade mną zlitowała i po kolejnym VINie który zniknął z mojego konta, pozwolono mi zmienić zamówienie i wziąć coś co czeka na placu, bez updejtu na nowe ceny. Odbieram białą RWD z białym wnętrzem. Miała być trochę inna ale przynajmniej 20tyś w kieszeni zostanie co mnie w sumie cieszy po 11 miesiącach czytania o awariach na forum i fb nie jestem pewny że czy to dobra inwestycja;)

Szymek

Fachowiec
Ja też odbieram w nadchodzącym tygodniu!
A jaki masz plan na temat opon zimowych że tak spytam? Ja jadę do Szczecina i planowałem spokojnie na letnich dojechać. Ale zaczynam się obawiać. Lot kupiłem na piątek więc może do tego czasu ulice będą odśnieżone i suche.

dawidgora

Posiadacz elektryka
Właśnie też się zastanawiam co zrobić.. Zamowilem opony i myślę czy nie zapytać w ząbkach czy by nie wymienili jakbym wysłał. W innym wątku ktoś pisał że mu to proponowali. Ale zapewne chodziło o całe koła, ja mam same opony.

Last edited: