Tu można potwierdzic ze vin pochodzi ze statku Grane California:
GNET Grimaldi Corporate
www.gnet.grimaldi-eservice.com
Trzeba podać odpowiedni nr cargo czy coś:
Bez przesady z tą weryfikacją. Jakość Tesli w ostatnim czasie mocno poszła w górę, dla mnie ważne żeby koła się trzymały kupy i żeby auto jechało. Kopnę tylko w koła żeby zweryfikować i jazda do domu…Ja trafiłem dopiero z ostatnim. Właściwie to czemu zamazujemy VIN?
View attachment 7258
Czy ktoś odbiera samochód nie-sam? Może można tu zrobić jakąś ankietę? Chętnie bym się podpiął do kogoś kto zna jakiegoś eksperta. Jeśli nie znajdę to pewnie będę liczył na @DanielGrzyb i EVdlaCiebie.pl
Jesteś z Warszawy? Ja będe jechał do Poznania. Jak nie będzie żadnych wad, to będę bardzo szczęśliwy, ale nie chcę podpisywać papierów, że wszystko jest ok, a potem znaleźć jakieś uszkodzenie albo usterkę i na odległość prosić o naprawę. Potem tracić cały dzień na naprawę i wracać jakimś Uberem.Bez przesady z tą weryfikacją. Jakość Tesli w ostatnim czasie mocno poszła w górę, dla mnie ważne żeby koła się trzymały kupy i żeby auto jechało. Kopnę tylko w koła żeby zweryfikować i jazda do domu…
Ostatnio był nawet raport zgłaszanych usterek na rynku chińskim w grupie aut elektrycznych. Najlepiej wypadł model Y, TM3 był o 2 miejsca niżej, ale obie Tesle miały jeden z najniższych wskaźników zgłaszanych zastrzeżeń. Zaskakująco wysoko był WV iD4, co mnie trochę zdziwiło 😳
I tak podpiszeszJesteś z Warszawy? Ja będe jechał do Poznania. Jak nie będzie żadnych wad, to będę bardzo szczęśliwy, ale nie chcę podpisywać papierów, że wszystko jest ok, a potem znaleźć jakieś uszkodzenie albo usterkę i na odległość prosić o naprawę. Potem tracić cały dzień na naprawę i wracać jakimś Uberem.