Piter

Posiadacz elektryka
Musimy poczekać na odpowiedzi na te pytania jak pierwsi szczęśliwcy pojadą na odbiór. Ja mam planowany w dniach 8-15 listopada. Tymczasem statek z moim autem ma być w porcie 29/10/22
251A1A0A-6B71-4F4F-B76A-016CEE6B0A59.png

Piter

Posiadacz elektryka
W tym filmie mówią, że nowy rok modelowy zaczął się 4 października. Ja dostałem maila z Tesli 14.10, więc nie wiem czy on już był wyprodukowany czy dopiero zaplanowany. W sumie w tym roku to chyba lepiej mieć starszy model, bo w nowym usunęli dużo rzeczy i obiecali kilka, które będą dostępne dopiero z aktualizacją.

Dobra, może mam wykrzywione oczekiwania przez usłyszane historie o serwisie Tesli. Jak cena to będzie 1000 zł to klasycznie "nie no, tyle to nie". Płaciłem 300 zł za sprawdzenie używanej Corolli. Co prawda na przełomie 2017/2018 w Poznaniu, ale 500 to moja psychologiczna granica. ;0
Wg mnie wszystkie auta które płyną do Europy to rok modelowy 23 wiec powinny być po zmianach. Ale z Teslą to nic nigdy nie wiadomo.

Jarecki.cx

Zadomawiam się
Wg mnie wszystkie auta które płyną do Europy to rok modelowy 23 wiec powinny być po zmianach. Ale z Teslą to nic nigdy nie wiadomo.
Wszystkie które będą wydawane w listopadzie w Polsce płyną Grandę California, rocznik modelowy macie przecież w numerze Vin. Ja mam P czyli już nowy 2023

PioWi

Zadomawiam się
Czy myślicie, że to ostatni statek z autami do PL ? Nie wiem skąd rozstrzał Arvala (oni prognozuja wydanie po 15 grudnia) a w Zabkach mowia ze od 15 listopada ! ?

Phitherek_

Posiadacz elektryka
Gdzieś widziałem informację, że VINy są przypisywane jak statek wjedzie do Kanału Sueskiego, czy ktoś może to potwierdzić? ;)

spavacz

Zadomawiam się
Gdzieś widziałem informację, że VINy są przypisywane jak statek wjedzie do Kanału Sueskiego, czy ktoś może to potwierdzić? ;)
Nikt nie potwierdzi nikt nie zaprzeczy, to różnie kiedyś w kanale sueskim, później zatoka adeńską, Singapur, a teraz od 2 kwartałów między Tajwanem a Singapurem, ok 2-4 dni po opuszczeniu Szanghaju.
Reguły brak

Najnowsze dyskusje