Bronek
Pionier e-mobilności
Jesli na to samo konto to powinni zwrócićJeżeli kupię samochód od ręki to tracę te 1200 zł co zapłaciłem przy zamówieniu?
Last edited:
Jesli na to samo konto to powinni zwrócićJeżeli kupię samochód od ręki to tracę te 1200 zł co zapłaciłem przy zamówieniu?
Jeżeli to taka sama konfiguracja to wg mnie automatycznie powinno zostać przydzielone do Twojego zamówienia. Zadzwon do Tesli i spytać o co chodzi bo to dziwne dość.Jest sporo TM3 do kupowania od ręki. Ja czekam, a taka konfiguracja tam jest. Jedyna różnica to to, że nie ma w moim zamówieniu "30-dniowy okres próbny Łączności Premium". Czyżby wcześniej było na stałe, a teraz jest tylko na 30 dni?
Mógłbyś podesłać te checklisty?
Dokładnie tak. Jak bym miał zamówienie identyczne z tym co dostępne od ręki na stronie to bym ich gnębił!Jeżeli to taka sama konfiguracja to wg mnie automatycznie powinno zostać przydzielone do Twojego zamówienia. Zadzwon do Tesli i spytać o co chodzi bo to dziwne dość.
Pytanie czy cene ma taka samaDokładnie tak. Jak bym miał zamówienie identyczne z tym co dostępne od ręki na stronie to bym ich gnębił!
No ale to nie ma znaczenia .. jak może być inna .. skoro jest dostępny samochód o tej specyfikacji to nie widzę powodu żeby go nie sprzedać. Chyba że to świadoma taktyka aby sprzedawać samochody drożej aniżeli zostały zamówione a te zamówione w niższej cenie przeciągać w nieskończoność.Pytanie czy cene ma taka sama![]()
Ma ktoś tą aplikację? Nie mogę znaleźćJedna to ta z forum.
Druga to to aplikacja która jest wymieniona w tamtym wątku.
Trzecie to https://www.shop4tesla.com/pages/tesla-ratgeber-checkliste
I jak tam ?I jy jutro. PYrowe tablice już odebrane, OC/AC/NNW/Asisstance kupione. 3 checklisty na podorędziu. Druga para oczu załatwiona.
Pomimo, że termin mam na 13:00 to powiedziano mi, że o 12:00 to pewnie dopiero dojadą i mam się nastawić na 17:00.
O 17 to już ciemno teraz jest. Mam nadzieję, że będę odbierał gdzieś w środku, żeby światło było.
Będę na pewno wcześniej, może uda się jakoś równolegle załatwiać inspekcję przy odbiorze. Będę widział czy przydrapali podłogą o lawetę itp. 😅
BTW kupować od razu EVSE do domu czy można to kupić w tej samej cenie później?