Bronek

Pionier e-mobilności
Jeżeli kupię samochód od ręki to tracę te 1200 zł co zapłaciłem przy zamówieniu?
Jesli na to samo konto to powinni zwrócić

Last edited:

Szymek

Fachowiec
Jest sporo TM3 do kupowania od ręki. Ja czekam, a taka konfiguracja tam jest. Jedyna różnica to to, że nie ma w moim zamówieniu "30-dniowy okres próbny Łączności Premium". Czyżby wcześniej było na stałe, a teraz jest tylko na 30 dni?
Jeżeli to taka sama konfiguracja to wg mnie automatycznie powinno zostać przydzielone do Twojego zamówienia. Zadzwon do Tesli i spytać o co chodzi bo to dziwne dość.

daniel

Señor Meme Officer

viallos

Pionier e-mobilności
Jeżeli to taka sama konfiguracja to wg mnie automatycznie powinno zostać przydzielone do Twojego zamówienia. Zadzwon do Tesli i spytać o co chodzi bo to dziwne dość.
Dokładnie tak. Jak bym miał zamówienie identyczne z tym co dostępne od ręki na stronie to bym ich gnębił!

viallos

Pionier e-mobilności
Pytanie czy cene ma taka sama ;)
No ale to nie ma znaczenia .. jak może być inna .. skoro jest dostępny samochód o tej specyfikacji to nie widzę powodu żeby go nie sprzedać. Chyba że to świadoma taktyka aby sprzedawać samochody drożej aniżeli zostały zamówione a te zamówione w niższej cenie przeciągać w nieskończoność.
To podchodzi pod jakieś nieuczciwe praktyki .. no i ten cały mit Tesli budowany na tym forum - jaka to ona krystaliczna marka ... w przypadku takich praktyk coraz bardziej upada.

PioWi

Zadomawiam się
I jy jutro. PYrowe tablice już odebrane, OC/AC/NNW/Asisstance kupione. 3 checklisty na podorędziu. Druga para oczu załatwiona.
Pomimo, że termin mam na 13:00 to powiedziano mi, że o 12:00 to pewnie dopiero dojadą i mam się nastawić na 17:00.
O 17 to już ciemno teraz jest. Mam nadzieję, że będę odbierał gdzieś w środku, żeby światło było.
Będę na pewno wcześniej, może uda się jakoś równolegle załatwiać inspekcję przy odbiorze. Będę widział czy przydrapali podłogą o lawetę itp. 😅

BTW kupować od razu EVSE do domu czy można to kupić w tej samej cenie później?
I jak tam ?

Yavor

Zadomawiam się
U mnie okazało się, że tesla nie dostarczyła do leasingu wszystkich kwitów. Dziś dosłali resztę... Może uda się zarejestrować w poniedziałek w Olsztynie. We wtorek o 17 odbiór. Nie wiem czy uda mi się w poniedziałek pojechać po blachy i tym samym będę musiał przesunąć termin odbioru:(

Najnowsze dyskusje