Yavor

Zadomawiam się
Ja dziś przeżyłem pierwsze wkur... Wyruszyłem na mazury z myślą o ładowaniu w malinowym bzyku. Oczywiście okazało się, że ładowarka nie działa. Restarty nie pomogły. No to cisnę na Orlen do Płońska ale niestety aplikacja nie pozwala dodać karty kredytowej. Bateria 25%. Nidzica za daleko no to powrót do Auchan w Łomiankach. Oczywiście ccs nie działa... Więc znów call na infolinię i restart. Ruszyło i leci z zawrotną prędkością 31kw/h. Także jakieś 40 min mam nadzieję i w drogę. Na spokojnie zjem pizzę przynajmniej. Tylko spokój mnie uratuje...

Rafalski

Posiadacz elektryka
W appce orlenu tez mi nie chciało przyjąć karty - jeżeli w imieniu lub nazwisku masz polskie znaki to wpisz bez. U mnie pomogło i dodało kartę.

Yavor

Zadomawiam się
No i już w domku. Doładowałem w Łomiankach do 77% i dojechałem do domu na 25%. Światła automatyczne działają bardzo dobrze, wycieraczki dobrze z małym minusem. Morda się cieszy póki co 😆

dawson

Fachowiec
No i już w domku. Doładowałem w Łomiankach do 77% i dojechałem do domu na 25%. Światła automatyczne działają bardzo dobrze, wycieraczki dobrze z małym minusem. Morda się cieszy póki co 😆
Hmmm to ciekawe bo u mnie światła to porażka. Przełącza długie/krótkie , często nie widzi aut ... Wycieraczki mogą być.

Yavor

Zadomawiam się
W aplikacji pokazuje, że mam wersję 2022.40.4. Wczoraj wieczorem aktualizowałem. Przez 200km nikt mi nie musiał mrugać światłami bo dosyć wcześnie zrzucała. Jedynie w terenie zabudowanym nie wyłącza drogowych niestety. No i po minięciu auta jadącego z przeciwka przełącza na drogowe z kilkusekundowym opóźnieniem. Testowałem na tempomacie oraz bez. Na autopilocie nie sprawdzałem.

nyknow

Fachowiec
Dzisiaj byłem w serwisie i aut na placu co nie miara pełny plac …. obserwowałem trochę jak ludzie odbierali …. Nie widziałem kolejek do odbioru w miarę sprawnie to szło - fajnie ogólnie ;)