inter
Pionier e-mobilności
Pewnie wtedy odbiory w przełom lutego i marca z produkcji 2024.Na mój obecny samochód czekałem rok, więc teraz to dla mnie kosmos. W sumie lepiej byłoby odebrać w nowym roku jeśli samochód byłby również z 2024.
Pewnie wtedy odbiory w przełom lutego i marca z produkcji 2024.Na mój obecny samochód czekałem rok, więc teraz to dla mnie kosmos. W sumie lepiej byłoby odebrać w nowym roku jeśli samochód byłby również z 2024.
Gratulacje! Jechałeś na letnich czy miałeś już zimówki?Dzisiaj odebrałem swoją białą LR w Katowicach w Galerii Libero. Poszło bardzo szybko i sprawnie. Auto było naładowane tylko w 11% ale dostałem kupon od Tesli na darmowe ładowanie 150km. Samochód po pierwszych oględzinach bez zastrzeżeń. Na trasie zaniepokoiły mnie wibracje na kierownicy przy prędkości ok 110-120km/h, ale one występowały i znikały... temat już poruszany na forum (opony się muszą rozjeździć podobno), zastanawiam się czy to zgłaszać?
Te wibracje to pewnie A1 ;-)Na trasie zaniepokoiły mnie wibracje na kierownicy przy prędkości ok 110-120km/h
Na letnich.... nie miałem z bardzo wyboru- ale nie było tragedii. Nawet gdybym chciał dokupić koła zimowe za 15000 (czego bym nie zrobiłGratulacje! Jechałeś na letnich czy miałeś już zimówki?
Nawiasem, rzut beretem od Katowickiego punktu mam sprawdzone koła/opony (w sensie serwis, bo kto tam jakie lubi to kwestia gustu i/lub podpytania się tu na forum), pewnie gdyby ktoś potrzebował to dało by się to sprawnie ogarnąć.Na letnich.... nie miałem z bardzo wyboru- ale nie było tragedii. Nawet gdybym chciał dokupić koła zimowe za 15000 (czego bym nie zrobiłto dzisiaj się dowiedziałem, że i tak ich nie ma na tą chwilę, czekają na dostawy.