Jak to zrobiłes z przodu? Tam jest dodatkowa metalowa śruba pod podwoziem.Dziś wreszcie zainstalowałeś chlapacze z Ali. Fajne wyglądają, na pewno o niebo lepiej od fabrycznych z przodu.
Na zdjęciach przód przed/po i tył po instalacji.
Tam się nie wkręca, bo chlapacze z Ali, nie mają tam mocowania bo są dużo mniejsze. Zamyka się klapkę i wszystko.Jak to zrobiłes z przodu? Tam jest dodatkowa metalowa śruba pod podwoziem.
Wykręcałeś ją?
Ok. Faktycznie z ali są na 3 spinki.Tam się nie wkręca, bo chlapacze z Ali, nie mają tam mocowania bo są dużo mniejsze. Zamyka się klapkę i wszystko.
U mnie, nie był tam przymocowany. A klapka wisiała.Ok. Faktycznie z ali są na 3 spinki.
To jak zdjąłeś oryginał?
stary jak masz śrubę to chyba musisz ją odkręcić ? możesz też uciąć serio o takie rzeczy musicie pytać ?Ok. Faktycznie z ali są na 3 spinki.
To jak zdjąłeś oryginał?
Tak. Kolega który wymienil chlapacze napisał że nie miał tam przymocowane.stary jak masz śrubę to chyba musisz ją odkręcić ? możesz też uciąć serio o takie rzeczy musicie pytać ?
no spoko to nie okręcaj i wymień chlapacze bez odkręcania, powodzeniaTak. Kolega który wymienil chlapacze napisał że nie miał tam przymocowane.
Tak, wykręciłem, zdjąłem oryginalne chlapacze, zakręciłem śruby z powrotem i zamknąłem klapkę.Jak to zrobiłes z przodu? Tam jest dodatkowa metalowa śruba pod podwoziem.
Wykręcałeś ją?