Wielkie dzięki. Teraz mogę spokojnie działać.Tak, wykręciłem, zdjąłem oryginalne chlapacze, zakręciłem śruby z powrotem i zamknąłem klapkę.
Na zdjęciach zdemontowany oryginalny chlapacz orac ta sama śruba.
Ile wyszło?Odnosnie akcesoriów jutro będę montował lodówkę, choć stwierdzenie będę montował jest przesadzone , po prostu włożę do bagaznika i tyle
Są inne.Czy dywaniki do 3 Highland i 3 przed Highland są takie same? W sensie, czy są jakieś różnice w wymiarach między wersjami.
Kupiłem w pl z fv. Z Chin sprzedający twierdził ze mu się skończyłem, robilem zwrot itd. 2,1kzł brutto.Ile wyszło?
Zamówię.ja olałem temat, myślałem żeby zamontować coś podobnego ale zaraz sie okaże że całe auto muszę obkleić bo wszystko sie pobrudziu mnie wpadły tylko nakładki z tyłu bo strasznie ciężko było oryginalny materiał doczyścić, a teraz przecieram i lux a i wygląda jak OEM:
![]()
![]()
Dla Tesla Model Y Tylne drzwi wejściowe Ochraniacz dywanu i listwa naklejki na tablicę rejestracyjną - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com
OO super sprawa. Dzieki,Zamówiłem wykładzine do bagaznika.
Przyszło bardzo szybko, po montażu mam wrażenie że jest ciszej na tylnej kanapie.![]()
Dla Tesla Model 3 Highland 2024 Pokrywa bagażnika Dźwiękoszczelna, pyłoszczelna mata bawełniana Model 3+ Dźwiękoszczelna mata ochronna redukująca hałas - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com
Mniejszy szum z opon. Blacha chyba działała, jak skrzynia rezonansowa.