Tesla Model 3 Highland akcesoria

Przemmo

Posiadacz elektryka
Ktoś ma polecone takie osłony na fotele do perf?

Oraz osłonę na kanapę taką by jak najwięcej zakryła i dobrze dopasowana była?

Do tego jeszcze na progi tył muszę kupić i będzie komplet dla dzieciaków bo już okopane wszystko 😬.

P.S. ktoś ma pomysł na podstawkę dla 9 latka na tył na środek? Po lewej britax, po prawej cybex i na środku dość wąsko dla trzeciego malucha.

Zachciało się rodzinnego M3P 😁👍

Ja zamówiłem sobie zestaw różnych dodatków, ale póki co doszło tylko kilka, reszta w ciągu 2-3 tygodni. Jak dojdą to opiszę. Brałem z Ali i Amazon.

lorence

Zadomawiam się
Ktoś ma polecone takie osłony na fotele do perf?

Oraz osłonę na kanapę taką by jak najwięcej zakryła i dobrze dopasowana była?

Do tego jeszcze na progi tył muszę kupić i będzie komplet dla dzieciaków bo już okopane wszystko 😬.

P.S. ktoś ma pomysł na podstawkę dla 9 latka na tył na środek? Po lewej britax, po prawej cybex i na środku dość wąsko dla trzeciego malucha.
ja olałem temat, myślałem żeby zamontować coś podobnego ale zaraz sie okaże że całe auto muszę obkleić bo wszystko sie pobrudzi :D u mnie wpadły tylko nakładki z tyłu bo strasznie ciężko było oryginalny materiał doczyścić, a teraz przecieram i lux a i wygląda jak OEM:
Sc74ec24ecef7476891918ec63b63e26bV.jpg

Jozin von Bazin

Posiadacz elektryka
ja olałem temat, myślałem żeby zamontować coś podobnego ale zaraz sie okaże że całe auto muszę obkleić bo wszystko sie pobrudzi :D u mnie wpadły tylko nakładki z tyłu bo strasznie ciężko było oryginalny materiał doczyścić, a teraz przecieram i lux a i wygląda jak OEM:
ale przecież to do Y jest.

autorus

Zadomawiam się

Attachments

• 20240709_200332.jpg
    20240709_200332.jpg
    3,9 MB · Liczba wyświetleń: 38

lorence

Zadomawiam się
Powielę ale imo warto , osłony przeciwsloneczne :

163,09zł | Dla Tesla Model 3 Highland zagęszczony zamsz segmentowany szyberdach osłona przeciwsłoneczna specjalny filtr przeciwsłoneczny izolacja cieplna osłona przeciwsłoneczna na dach samochodu
spoko tylko po co ? ostatnio auto stało cały dzień na 30st, schłodziłem wcześniej przed wejściem i ok panoramiczny dach był mega gorący ale po przejechaniu kilku kilometrów już było ok. Słońce też ani z przodu ani z tyłu nie razi.

Jeffero

Zadomawiam się
Powielę ale imo warto , osłony przeciwsloneczne :

163,09zł | Dla Tesla Model 3 Highland zagęszczony zamsz segmentowany szyberdach osłona przeciwsłoneczna specjalny filtr przeciwsłoneczny izolacja cieplna osłona przeciwsłoneczna na dach samochodu
Nie boisz się pęknięcia szkła? :p Też mam te z Ali, ale ani razu nie zamontowałem, bo ktoś tu zwrócił uwagę, że oficjalnie teslowe osłony nie odbijają w pełni światła, tylko są "dziurkowane" i jedynie mniej światła przepuszczają, więc w teorii aż tak ogromnej temperatury między szyba a osłoną nie powinny robić.