To będę pierwszy i belkę zamówiłem. Jak dojdzie i zamontuje to zrobię jakąś recenzje.Wszystkie tesle są ok, i dajmy już spokój.
Jakby ktoś chciał taka beleczkę załozyć niech da znaćrazem się pocieszymy..
Zamówiles z linku czyTo będę pierwszy i belkę zamówiłem. Jak dojdzie i zamontuje to zrobię jakąś recenzje.
To będę pierwszy i belkę zamówiłem. Jak dojdzie i zamontuje to zrobię jakąś recenzje.
@Peteros ale jeździsz autem w Polandi ? U nas pewnie to mandat wjedzie za tą belkę.To będę pierwszy i belkę zamówiłem. Jak dojdzie i zamontuje to zrobię jakąś recenzje.
Zamówiłem bezpośrednio od producenta z hansshow.com z rabatem -20%. Cena wychodzi taka sama mniej więcej jak na Ali ale jest płatność PayPal. Przyjdzie niesprawne czy uszkodzone to zawsze łatwiej kase odzyskać.Zamówiles z linku czy
Ci tez wyskoczyła kwota 2tys? I dostawa na Grudzień?
Jeszcze nie zamówilem. Ale wygląda fajnie.
Słuchaj za kupienie nieodpowiedniej felgi za oklejenie folią lamp za rzucenie papierka na ulice czy przekroczenie prędkości o 10 też możesz dostać mandat.@Peteros ale jeździsz autem w Polandi ? U nas pewnie to mandat wjedzie za tą belkę.
Za papierek nie zabiorą ci dowodu rejestracyjnego nie wyślą na badania techniczne a w przypadku auta w leasingu możesz mieć jeszcze wieksze problemy bo modyfikujesz nie swój samochódSłuchaj za kupienie nieodpowiedniej felgi za oklejenie folią lamp za rzucenie papierka na ulice czy przekroczenie prędkości o 10 też możesz dostać mandat.
Nie to co zabawa z kątówką... Bronek Ty to się w ogóle z powołaniem minąłeś, powinieneś zakład tuningu Tesli otworzyć!Łapią z 1% pijanych , to prawdopodobienstwo, że zauważą tą belkę jest w promilach liczone . A jak nawet to musieli by Tiry łapać za ozdobne światelka na maskach i pakach
Leasing ma to w dupie, bo niekontroluje w trakcie trwania a jak wykupi tym bardziej .
Jak sie bawić to się bawić a to niegroźna zabawa