Tesla Model 3 Highland akcesoria

autorus

Posiadacz elektryka
To będę pierwszy i belkę zamówiłem. Jak dojdzie i zamontuje to zrobię jakąś recenzje.
Zamówiles z linku czy
To będę pierwszy i belkę zamówiłem. Jak dojdzie i zamontuje to zrobię jakąś recenzje.

Ci tez wyskoczyła kwota 2tys? I dostawa na Grudzień?

Jeszcze nie zamówilem. Ale wygląda fajnie.

Peteros

Zadomawiam się
Zamówiles z linku czy

Ci tez wyskoczyła kwota 2tys? I dostawa na Grudzień?

Jeszcze nie zamówilem. Ale wygląda fajnie.
Zamówiłem bezpośrednio od producenta z hansshow.com z rabatem -20%. Cena wychodzi taka sama mniej więcej jak na Ali ale jest płatność PayPal. Przyjdzie niesprawne czy uszkodzone to zawsze łatwiej kase odzyskać.

Wezu72

Zadomawiam się
Słuchaj za kupienie nieodpowiedniej felgi za oklejenie folią lamp za rzucenie papierka na ulice czy przekroczenie prędkości o 10 też możesz dostać mandat.
Za papierek nie zabiorą ci dowodu rejestracyjnego nie wyślą na badania techniczne a w przypadku auta w leasingu możesz mieć jeszcze wieksze problemy bo modyfikujesz nie swój samochód

Bronek

Pionier e-mobilności
Łapią z 1% pijanych , to prawdopodobienstwo, że zauważą tą belkę jest w promilach liczone . A jak nawet to musieli by Tiry łapać za ozdobne światelka na maskach i pakach
Leasing ma to w dupie, bo niekontroluje w trakcie trwania a jak wykupi tym bardziej .
Jak sie bawić to się bawić a to niegroźna zabawa

Przemmo

Posiadacz elektryka
Łapią z 1% pijanych , to prawdopodobienstwo, że zauważą tą belkę jest w promilach liczone . A jak nawet to musieli by Tiry łapać za ozdobne światelka na maskach i pakach
Leasing ma to w dupie, bo niekontroluje w trakcie trwania a jak wykupi tym bardziej .
Jak sie bawić to się bawić a to niegroźna zabawa
Nie to co zabawa z kątówką... Bronek Ty to się w ogóle z powołaniem minąłeś, powinieneś zakład tuningu Tesli otworzyć!

Bronek

Pionier e-mobilności
Wyladowuję w ten sposób gatunkową agresję .
Moją latarkę już pokazywałem ...
Kolega wozi stylisko siekiery
W takim to sympatycznym środowisku się obracałem .... Film "Piła 3"