Alef

Zadomawiam się
A nie dostałeś jeszcze SMS'a, że masz 48h na płatność a w przeciwnym razie zamówienie będzie anulowane? Jeśli nie to pewnie dostaniesz... przygotuj się psychicznie :)
Nie dostałem :( No, w mojej sytuacji muszę wziąć pożyczkę częściowo... Nie wystarczy mi 48 godzin pewnie :) Wolałbym załatwić ten cały proces na pocz. Kwietnia. Bonus + TAX return = mniej tej pożyczki.

ypl

Pionier e-mobilności
Nie dostałem :( No, w mojej sytuacji muszę wziąć pożyczkę częściowo... Nie wystarczy mi 48 godzin pewnie :) Wolałbym załatwić ten cały proces na pocz. Kwietnia. Bonus + TAX return = mniej tej pożyczki.
Zamówiłeś 6 marca i już masz vin i płatność chcą?

Pepek

Posiadacz elektryka
Zamówiłeś 6 marca i już masz vin i płatność chcą?
No ja zamawiałem w lutym (RWD) i było podobnie - po 5 dniach był VIN i chcieli hajs. Teraz duża dostawa jest z Chin + Berlin ciśnie nieźle, więc tempo też jest, byleby to ciśnienie na wynik nie odbiło się źle w jakości.

Michal

Moderator
Mała wskazówka, jak chcecie się dodzwonić do Tesli to nie dzwońcie z numeru, który podaliście w zamówieniu. W moim przypadku,
zawsze telefon został odebrany po 5s. Jak dzwoniłem z tego z zamówienia, nigdy :).
No nie wiem, dzwonię teraz od żony i gówno :p

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Będę jechał do domu po pracy to mijam salon codziennie to dam znać ale raczej jeszcze dziś nie dojadą.
Rano też --- cały czas stoi spora pula Y i 3 na placu ale w grudni mieli taki moment że dwie lory się rozładowywały jednocześnie i plac był na zapałki poupychany

Alef

Zadomawiam się
No ja zamawiałem w lutym (RWD) i było podobnie - po 5 dniach był VIN i chcieli hajs. Teraz duża dostawa jest z Chin + Berlin ciśnie nieźle, więc tempo też jest, byleby to ciśnienie na wynik nie odbiło się źle w jakości.
w chinach obniżki od BMW. Wałka o klienta się zaczyna. Przewiduję ze Y SR+ z czasem będzie się mieścił w program "moj elektryk" dla klientów prywatnych.