W EC po ang jest 2448 kgu mnie 2448kg w EC i tak samo na oświadczeniu uzupełniającym producenta.
Polskie tłumaczenie oświadczenia ktoś roztargniony źle wklepał w tabelkę - 2248 kg
W EC po ang jest 2448 kgu mnie 2448kg w EC i tak samo na oświadczeniu uzupełniającym producenta.
A na oryginale EC po ang tez masz masę własną 1909 kg ? Czy może 1984 kg ?U mnie jest tak:
1. Rok produkcji 2023
2. Masa własna [kg] 1909
3. Dopuszczalna masa całkowita [kg] 2448
4. Dopuszczalna masa całkowita zespołu pojazdów [kg] 3948
5. Maksymalna masa całkowita przyczepy z hamulcem [kg] 1600
19" podstawa biały Y SRPewnie koła 20?
Ja nie dostałem tłumaczenia dokumentów.W EC po ang jest 2448 kg
Polskie tłumaczenie oświadczenia ktoś roztargniony źle wklepał w tabelkę - 2248 kg
na EC - 1984A na oryginale EC po ang tez masz masę własną 1909 kg ? Czy może 1984 kg ?
Trochę jaja…jak u Bareina EC - 1984
na oświadczeniu producenta - 1909kg
do dowodu powinno pójść 1909kg ale to zależy od osoby rejestrującej z czego napisze
Możesz orientować się już teraz ale leasing i tak wkroczy dopiero po nadaniu VIN.Zamawiał ktoś w tym tygodniu MY LR -białą? Jakieś przewidywania co do terminu dostawy? Na stronie jeszcze kilka dni temu było 2-4 tygodnie, ale po złożeniu zamówienia wyświetla się termin kwiecień-czerwiec.
Btw Ktoś robił leasing z mbankiem ostatnio?
Długo się u nich schodzi? I ogarniają temat, bo z tego co czytałem to tesla jest dość specyficzna?
Nie wiem czy czekać aż dostanę VIN z załatwianiem leasingu czy już teraz coś działać?
PS nie biorę dofinansowania bo MY LR przy Vacie 50% nie łapie się w limicie.
No to się módl, aby urzędnik zajmujący się rejestracją twego auta znał angielski techniczny😀Ja nie dostałem tłumaczenia dokumentów.
Witam, niestety również mam taki problem. Odbiór zaplanowany na 24.03, a auto nie zarejestrowane...Do osób odbierających w Q1 2023‼️‼️
Popatrzcie w dokumenty do rejestracji.
Na moim tłumaczeniu homologacji: dopuszczalna masa całkowita pojazdu = 2248 kg (masa własna 1984 kg), czyli „udźwig” = 264 kg
Na oryginalnej homologacji w j.ang. jest 2448 kg.
Macie tak samo w papierach ? Sprawdźcie. Czy to tylko u mnie ktoś się pomylił ?
Jeśli ktoś już rejestrował auto, popatrzcie w papiery i napiszcie czy to przeszło… czy nie będzie odmowy rejestracji przez błąd pracownika Tesli.