Alef

Zadomawiam się
wow zamówiłeś w 15 marca i już odbiór? to było zamówienie z konfiguratora czy gotowe auto z inventory?
Zamówiłem SR+ (biała) 6go Marca (229K), 15go uprzejma osoba z tego forum powiedziała ze jest szara za 222K. Zapłaciłem 1200 jeszcze raz i mam szara jaka się mieści w "moj elektryk" :) Przez cały czas pilnowałem czy uda mi się zarezerwować biała za 216K. Ale to już sie nie udało :)

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Zamówiłem SR+ (biała) 6go Marca (229K), 15go uprzejma osoba z tego forum powiedziała ze jest szara za 222K. Zapłaciłem 1200 jeszcze raz i mam szara jaka się mieści w "moj elektryk" :) Przez cały czas pilnowałem czy uda mi się zarezerwować biała za 216K. Ale to już sie nie udało :)
czyli z inventory ;)

itguy

Posiadacz elektryka
tak, ale białą miałem odebrać 23go, miałem termin. Zadzwoniłem do Tesla Berlin i powiedziałem ze biała nie planuje odbierać.
No to szok, czyli w tesli jednak zupełna loteria z tym czasem dostawy, jedni czekają miesiące a inni dwa tygodnie.
Btw dostałeś (albo czy dostaniesz) zwrot za pierwsze zamówienie?

mm-tesla

Posiadacz elektryka

Alef

Zadomawiam się
No to szok, czyli w tesli jednak zupełna loteria z tym czasem dostawy, jedni czekają miesiące a inni dwa tygodnie.
Btw dostałeś (albo czy dostaniesz) zwrot za pierwsze zamówienie?
Zamówiłem SR+. LR chyba ma inne terminy dostawy. Odnośnie zwrotu, podpytam ale nie sadze.