itguy

Posiadacz elektryka
Zamówiłem SR+. LR chyba ma inne terminy dostawy. Odnośnie zwrotu, podpytam ale nie sadze.
Jeśli nie minęło 14 dni od zamówienia w momencie kiedy rezygnowałeś to powinni zwrócić.
Być może wtedy były krótsze terminy, teraz są jednakowe dla obu wariantów, 15 marca też były już na 100% jednakowe bo ja tego dnia też zamawiałem swojego LR, z tym że ja wziąłem z konfiguratora więc przewidywany termin odbioru jak wszyscy: kwiecieć-czerwiec

ypl

Pionier e-mobilności
Zamówiłem SR+. LR chyba ma inne terminy dostawy. Odnośnie zwrotu, podpytam ale nie sadze.
Moim zdaniem zwrot jest zasadny, bo to jest opłata rezerwacyjna. Finalnie kupiłeś auto.

kristof46

Fachowiec
Jeśli nie minęło 14 dni od zamówienia w momencie kiedy rezygnowałeś to powinni zwrócić.
Być może wtedy były krótsze terminy, teraz są jednakowe dla obu wariantów, 15 marca też były już na 100% jednakowe bo ja tego dnia też zamawiałem swojego LR, z tym że ja wziąłem z konfiguratora więc przewidywany termin odbioru jak wszyscy: kwiecieć-czerwiec
To co na stronie czy aplikacji często jak widać nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Zatem jeśli dany model jest "popularniejszy" i jest produkowany częściej to ten model klienci otrzymają szybciej. Tak wynika to z tego co tutaj wszyscy piszą.

chewbacca

Posiadacz elektryka
Też odbieram jutro.
W sensie w sobote macie odbiór? Jakoś go przekładaliście czy tak Wam domyślnie wrzucili termin?

Poradzi ktoś może jak się skontaktować z Ząbkami? Szwagrowi termin wrzucili z automatu na poniedziałek o 17:00. Chciałby to przełożyć chociażby na poniedziałek w okolicach południa lub najlepiej jutro ale nie wiemy jak. Telefonu (222922242) nie odbierają, na maile nie odpisują... Ma ktoś może jakiś magiczny kontakt spod stołu?:-D

mm-tesla

Posiadacz elektryka
RWD widać, że są wydawane. LR czekamy...

ypl

Pionier e-mobilności
LR też są wydawane, widziałem w poniedziałek jak byłem wydawkę, identyczny jak ja zamówiłem, ale te osoby najwidoczniej nie wchodzą tutaj. Dzisiaj znowu jadę do Ząbek zapytać czemu mi termin dostawy w apce zniknął, więc popatrzę czy jakieś TMYLR stoją na parkingu i czekają na wydanie.