mm-tesla

Posiadacz elektryka
Dalej czekasz? Ło kurde, to widzę, że dzisiaj tam jest grubo, daleko masz na chatę?
Czekam i czekam… 2h

Piti

Zadomawiam się
Też jestem ciekaw. Odechciewa się czekać aż komuś w Tesli łaskawie zechce się wyprodukować to co zamówiłem. Zwłaszcza że jak widać na to co zamówiłem czyli Performance w QS to i od czerwca się czeka i nic. To jest niepoważne.
Proponuje iść kupić Volvo, BMW, Kia czy co tam sobie wymarzysz….

Zgadza się - obsługa Tesli jest słaba, ale jazda tym autem wynagradza wszystkie głupie smsy i zagrywki załogi Tesli.

elektryk

Pionier e-mobilności
Ściągnąłem Tesla Vision i język islandzki😀, ale gdzie to jest na monitorze ? Oczywiście zainstalowane już ale nie nogę tego znaleźć by przetestować.
Pomocy, dajcie „ścieżkę” kto już się dokopał
To się samo włącza i pokazuje na wizualizacji samochodu, także czasami w trakcie jazdy widać krawężniki.

Piti

Zadomawiam się
To się samo włącza i pokazuje na wizualizacji samochodu, także czasami w trakcie jazdy widać krawężniki.
Podjeżdżałem dzisiaj na parkingu do auta blisko, nic nie było, nic nie pikało, żadnych linii nie pokazywało ☹️ musiałem na kamery patrzyć

Piti

Zadomawiam się
No dzisiaj trochę polatałem po mieście dynamiczniej, plus na obwodnicy z większą prędkością i już wiem dlaczego wydawało mi się, że różnica wyciszenia jest większa niż 1 decybel, bo rękę bym sobie dał za to uciąć. Tutaj nie ma hałasu silnika, plus pierwszego dnia jechałem bez radia żeby się nie rozpraszać, dzisiaj przy normalnej jeździe z muzyką tak jak piątką jeżdżę zdecydowanie wrażenie jest, że nie ma takiej przepaści w wyciszeniu, ale mimo wszystko ja słyszę, że jest jakaś różnica na niekorzyść Ygreka. Ja bym dopłacił na pewno do normalnych drzwi zamiast bez ramek, jakby była taka opcja.
Ja uważam ze w Y jest cicho…

Dzisiaj sobie poprzyśpieszałem 70-120, 100-140 i ta najwolniejsza tesla w historii to rakieta🔥. Najfajniejszy jest brak ryku silnika i brak opóźnienia gdy się „depcze”. Bardzo fajne auto!