mm-tesla
Posiadacz elektryka
Czekam i czekam… 2hDalej czekasz? Ło kurde, to widzę, że dzisiaj tam jest grubo, daleko masz na chatę?
Czekam i czekam… 2hDalej czekasz? Ło kurde, to widzę, że dzisiaj tam jest grubo, daleko masz na chatę?
No mam nadzieję, że niedługo Cię wezmą, a dużo ludzi jeszcze jest?Czekam i czekam… 2h
Ściągnąłem Tesla Vision i język islandzki😀, ale gdzie to jest na monitorze ? Oczywiście zainstalowane już ale nie nogę tego znaleźć by przetestować.
Proponuje iść kupić Volvo, BMW, Kia czy co tam sobie wymarzysz….Też jestem ciekaw. Odechciewa się czekać aż komuś w Tesli łaskawie zechce się wyprodukować to co zamówiłem. Zwłaszcza że jak widać na to co zamówiłem czyli Performance w QS to i od czerwca się czeka i nic. To jest niepoważne.
To się samo włącza i pokazuje na wizualizacji samochodu, także czasami w trakcie jazdy widać krawężniki.Ściągnąłem Tesla Vision i język islandzki😀, ale gdzie to jest na monitorze ? Oczywiście zainstalowane już ale nie nogę tego znaleźć by przetestować.
Pomocy, dajcie „ścieżkę” kto już się dokopał
Pisałem wczoraj ze dzisiaj ok.100 wydań, tak mówił pracownik… będą na maksa wydawać do północy😀Dalej czekasz? Ło kurde, to widzę, że dzisiaj tam jest grubo, daleko masz na chatę?
Podjeżdżałem dzisiaj na parkingu do auta blisko, nic nie było, nic nie pikało, żadnych linii nie pokazywało ☹️ musiałem na kamery patrzyćTo się samo włącza i pokazuje na wizualizacji samochodu, także czasami w trakcie jazdy widać krawężniki.
Pomyśl tak - jak wsiądziesz i depniesz to wynagrodzi wszystkoCzekam i czekam… 2h
Ja uważam ze w Y jest cicho…No dzisiaj trochę polatałem po mieście dynamiczniej, plus na obwodnicy z większą prędkością i już wiem dlaczego wydawało mi się, że różnica wyciszenia jest większa niż 1 decybel, bo rękę bym sobie dał za to uciąć. Tutaj nie ma hałasu silnika, plus pierwszego dnia jechałem bez radia żeby się nie rozpraszać, dzisiaj przy normalnej jeździe z muzyką tak jak piątką jeżdżę zdecydowanie wrażenie jest, że nie ma takiej przepaści w wyciszeniu, ale mimo wszystko ja słyszę, że jest jakaś różnica na niekorzyść Ygreka. Ja bym dopłacił na pewno do normalnych drzwi zamiast bez ramek, jakby była taka opcja.