mm-tesla

Posiadacz elektryka
na jaki numer się dodzwoniłeś? ja dzisiaj próbowałem dodzwonić się do działu sprzedaży po fakturę i bezskutecznie
W sprawie faktur pisz maila, scdodzeonic się jest ciężko, trzeba trafić, tak przed 10 rano, później nikt nie odbiera.

pancz

Nowy na Forum
Mam pytanie jak zgłosić ewentualne pretensje po odbiorze samochodu np zle spasowana klapa bagażnika a przedewszystkim w jaki sposob odzyska 1200zł oplaty rezerwacyjnej - przy odbiorze samochodu Pan zapewnial ze to wszystko sie robi w aplikacji ale tego nigdzie nie ma ani jednego tematu ani drugiego - u mnie skrzynka odbiorcza sluzy tylko do odczytania wiadomosci ktore wysyla Tesla, nowej nie da sie napisac..

Michal

Moderator
Sekcja serwis.
1200 powinno być odliczone od opłaty końcowej.

pluto

Pionier e-mobilności
Dokładnie opłata rezerwacyjna jest automatycznie odliczana od kwoty opłaty końcowej, tak jak np. w moim przypadku zamiast ceny 266 490 zł wpłaciłem 265 290 zł i jestem już rozliczony na 0.

Płatność II.jpg

Piti

Zadomawiam się
Mam pytanie jak zgłosić ewentualne pretensje po odbiorze samochodu np zle spasowana klapa bagażnika a przedewszystkim w jaki sposob odzyska 1200zł oplaty rezerwacyjnej - przy odbiorze samochodu Pan zapewnial ze to wszystko sie robi w aplikacji ale tego nigdzie nie ma ani jednego tematu ani drugiego - u mnie skrzynka odbiorcza sluzy tylko do odczytania wiadomosci ktore wysyla Tesla, nowej nie da sie napisac..
Po odbiorze auta na głównym widoku (na dole).
Serwis > Zgłoś do serwisu > (wybierasz sam co jest nie tak)
Nie klikamy nigdzie.

pancz

Nowy na Forum
Ja zapłaciłem prywatnie 1200zł a potem leasing wpłacił cała kwotę pełną za samochód. Wystawili co prawda fakturę korygującą na te 1200zł ale nie wiadomo kiedy i jak zwrócą .

STMS

Pionier e-mobilności
Ja zapłaciłem prywatnie 1200zł a potem leasing wpłacił cała kwotę pełną za samochód. Wystawili co prawda fakturę korygującą na te 1200zł ale nie wiadomo kiedy i jak zwrócą .
mi po ok 1,5 tyg od odebrania - ta sama procedura