Przygotowałem HowTo:Hej, czy możesz dać wskazówke nt. tej apki. Śledzę dostępne wozy, a to byłoby bardzo wygodne.
Jak najbardziej. Po opłaceniu zamówienia (1200 zł) dalej jest wszystko standardowo. Na swoim koncie tesla wybiera się gotówkę lub leasing.hej, widzę że da się wychaczyć coś ciekawego w inventory. Nigdy nie brałem leasingu i zastanawiam czy da się spiąć kupno z inventory z leasingiem ?
Hej słabo bo myślałem że na tym forum nie będzie ludzi którzy chcą ode mnie wyciągnąć (1000 pkt) koledzy którzy Ci odpisują mają 2 wpisy ? Jak kliknąłem Twój link to z automatu mi weszło że nie ma tego samochodu. Ok sprzedał się spoko. Tylko mi link wskoczył na stałe i nie ważne co zamówię to z Twojego polecenia? Proszę o odpowiedz. Mam nadzieję że się mylę,,,,,, ale w Tesli mi powiedzieli że nie ma opcji na to że A
Nie bardzo rozumiem o co chodzi, ale mimo wszystko postaram się odpowiedzieć.Hej słabo bo myślałem że na tym forum nie będzie ludzi którzy chcą ode mnie wyciągnąć (1000 pkt) koledzy którzy Ci odpisują mają 2 wpisy ? Jak kliknąłem Twój link to z automatu mi weszło że nie ma tego samochodu. Ok sprzedał się spoko. Tylko mi link wskoczył na stałe i nie ważne co zamówię to z Twojego polecenia? Proszę o odpowiedz. Mam nadzieję że się mylę,,,,,, ale w Tesli mi powiedzieli że nie ma opcji na to że A
WD będzie poniżej 50 % + vat.
Dzisiaj padła deklaracja że spróbują z reklamami.Ps. Moim zdaniem to trochę żenada rodem z ICE, że robią takie słabe "promocje" na niższe ceny na pojedyncze sztuki i sami w ten sposób strzelają sobie tym w stopę, bo później banda chętnych czeka na takiego farta, zamiast zamówić normalnie mając pewność, że taniej się nie dało kupić np. jutro.