Tesla Model Y, dostawy II kwartał 2023

pluto

Pionier e-mobilności
Na INWENTORY [klik] pojawiły się kolejne modele Y LR z rabatem ponad 17 tys. zł :)

11.jpg

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Brać, polecam! :)

Vangass

Posiadacz elektryka
Hej, czy możesz dać wskazówke nt. tej apki. Śledzę dostępne wozy, a to byłoby bardzo wygodne.
Przygotowałem HowTo:

mattj

Nowy na Forum
hej, widzę że da się wychaczyć coś ciekawego w inventory. Nigdy nie brałem leasingu i zastanawiam czy da się spiąć kupno z inventory z leasingiem ?

Vangass

Posiadacz elektryka
hej, widzę że da się wychaczyć coś ciekawego w inventory. Nigdy nie brałem leasingu i zastanawiam czy da się spiąć kupno z inventory z leasingiem ?
Jak najbardziej. Po opłaceniu zamówienia (1200 zł) dalej jest wszystko standardowo. Na swoim koncie tesla wybiera się gotówkę lub leasing.

Michal

Moderator
Trochę nie ma znaczenia, co wybierzesz przy zamawianiu. Później możesz zmienić jak zaczną pytać o finansowanie.

Rambo

Zadomawiam się
TMYLR za 244 330 zł - kto pierwszy ten lepszy :).
PS: https://ts.la/bartosz48452
Hej słabo bo myślałem że na tym forum nie będzie ludzi którzy chcą ode mnie wyciągnąć (1000 pkt) koledzy którzy Ci odpisują mają 2 wpisy ? Jak kliknąłem Twój link to z automatu mi weszło że nie ma tego samochodu. Ok sprzedał się spoko. Tylko mi link wskoczył na stałe i nie ważne co zamówię to z Twojego polecenia? Proszę o odpowiedz. Mam nadzieję że się mylę,,,,,, ale w Tesli mi powiedzieli że nie ma opcji na to że A
WD będzie poniżej 50 % + vat.

Last edited:

Vangass

Posiadacz elektryka
Hej słabo bo myślałem że na tym forum nie będzie ludzi którzy chcą ode mnie wyciągnąć (1000 pkt) koledzy którzy Ci odpisują mają 2 wpisy ? Jak kliknąłem Twój link to z automatu mi weszło że nie ma tego samochodu. Ok sprzedał się spoko. Tylko mi link wskoczył na stałe i nie ważne co zamówię to z Twojego polecenia? Proszę o odpowiedz. Mam nadzieję że się mylę,,,,,, ale w Tesli mi powiedzieli że nie ma opcji na to że A
WD będzie poniżej 50 % + vat.
Nie bardzo rozumiem o co chodzi, ale mimo wszystko postaram się odpowiedzieć.
1. Korzystając z linka polecającego dostajesz 1000 pkt, a polecający chyba 2000 pkt
2. Standardowy link udostępniany przez Teslę (https://ts.la/xxxx) jest niefortunny, bo nie kieruje na polską stronę, w stopce mam już bardziej logiczny.
3. Sprawdziłem i faktycznie, jak ktoś raz kliknął to pokazuje się potem cały czas. Spróbuj wyczyścić cache i cookies w przeglądarce i powinno być już ok. Albo skorzystaj z innej przeglądarki. Albo wejdź na stronie z linka kogoś innego to się zmieni na tę osobę.
4. Już 2 egzemplarze TMYLR były w cenie 244330 brutto w inventory. Nie wiem czemu Ci tak w Tesli powiedzieli...

Michal

Moderator
Jeśli chcesz użyć polecenia kogoś innego albo po prostu nikogo (bo taki z Ciebie nosacz, że wolisz sam nie brać 1000 punktów, żeby tylko nie dać innym), to odpal stronę Tesli po prostu w oknie prywatnym ;)
Faktycznie było wczoraj jedno auto za 244330 - widać je w mojej aplikacji po wejściu w link PL i wyfiltrowaniu trim = awd oraz model = my.
Auto zniknęło około 21:45.

Ps. Moim zdaniem to trochę żenada rodem z ICE, że robią takie słabe "promocje" na niższe ceny na pojedyncze sztuki i sami w ten sposób strzelają sobie tym w stopę, bo później banda chętnych czeka na takiego farta, zamiast zamówić normalnie mając pewność, że taniej się nie dało kupić np. jutro.

elektryk

Pionier e-mobilności
Ps. Moim zdaniem to trochę żenada rodem z ICE, że robią takie słabe "promocje" na niższe ceny na pojedyncze sztuki i sami w ten sposób strzelają sobie tym w stopę, bo później banda chętnych czeka na takiego farta, zamiast zamówić normalnie mając pewność, że taniej się nie dało kupić np. jutro.
Dzisiaj padła deklaracja że spróbują z reklamami.

Myślicie że reklamy mogą zwiększyć sprzedaż?

Ja w to wątpię, bo do mnie mogą trafić wyłączne przez outdoor lub metodami partyzanckimi. Ludzie nie mają kasy, zdolności kredytowej i są przestraszeni, że świat się kończy, żadna reklama tutaj nic nie zmieni.