To pewnie przyjdą dwa takie same, ja też mam hak😅Za identyczna czekam + hak , zamówione 30.05
O ile performance w czarnym wygląda piorunująco, o tyle czarny lakier jest tragiczny w utrzymaniu. Do ceny doliczajcie od razu folię na cały samochód. Dodatkowo dokładnie oglądajcie stan lakieru przy odbiorze samochodu. Na wszystkich elementach, pod różnymi kątami w stosunku do źródła światła i w różnym natężeniu oświetlenia. Takie moje doświadczenia z Solidblack...To pewnie przyjdą dwa takie same, ja też mam hak😅
Jak okleisz to zapomnij o poprawkach. Masz 24 godziny na zgłoszenie uwag do stanu samochodu po odbiorze. Ja też miałem umówione zabezpieczenie lakieru po odbiorze...Ja oklejam cały matową folią. Jak wygląda sprawa odbioru samochodu i wykrycia ewentualnych usterek, ja odrazu daje na oklejenie i co wtedy jeżeli będą jakieś poprawki?
Juz gadałem z nimi , prawdopodobnie mamy ten sam transport ( w poniedziałek ma dojechac ) . Zaplać jeszcze dzisiaj jak gotowka , przeslij potwierdzenie na maila . W poniedzialek wysla dokumenty do rejestracji i prawdopodobnie w piatek bede odbierałTeż dostałem vin. Ktoś wie ile czeka sie na samochód od momentu nadania vinu?