Michal
Moderator
No to chyba marna szansa, że to po tym zachlapaniu farbą.Alleluja , przed chwila telefon i dojechał . Jutro odbiór . Uzbrajam się w miernik i w pół dnia oględzin na miejscu po tych przejściach wszystkich
No to chyba marna szansa, że to po tym zachlapaniu farbą.Alleluja , przed chwila telefon i dojechał . Jutro odbiór . Uzbrajam się w miernik i w pół dnia oględzin na miejscu po tych przejściach wszystkich
Myślę, że to dobry pomysł. Ojcu w listopadzie przeciągali strasznie odbiór Lexusa NXa, że to niby już jest w Europie, ale nie ma kto przywieźć do Polski. Potem, że jest już w Mszczonowie, ale stamtąd też jakoś nie ma kto go przywieźć i tym podobne brednie. Ostatecznie, od informacji, że auto przypłynęło do EU do odbioru minął miesiąc i ojciec też podejrzewał, że uszkodzili w transporcie i nie chcą się przyznać. Na odbiór wziął miernik i wyszło, że drzwi kierowcy + część tej ramy nad drzwiami od lusterka do łączenia z tylnymi drzwiami miała podwójną warstwę. Gdyby się przyznali, że tak było, ale przepraszamy i dajemy np. przegląd gratis byłoby po temacie, a tak sprawa czeka w sądzie. Trzymam kciuki, żeby tu się okazało inaczejAlleluja , przed chwila telefon i dojechał . Jutro odbiór . Uzbrajam się w miernik i w pół dnia oględzin na miejscu po tych przejściach wszystkich
powodzeniaAlleluja , przed chwila telefon i dojechał . Jutro odbiór . Uzbrajam się w miernik i w pół dnia oględzin na miejscu po tych przejściach wszystkich
Może relacja na żywo?Alleluja , przed chwila telefon i dojechał . Jutro odbiór . Uzbrajam się w miernik i w pół dnia oględzin na miejscu po tych przejściach wszystkich
Zawsze to 19.500 w kieszeni. Dobry lakiernik przed lakierowaniem, zbiera nadmiar lakieru, więc czasami ciężko stwierdzić.Już po 😂 mierzyłem każdy element w 5-10 miejscach i wszędzie od 140-160 wiec okej . Delikatne różnice w szparach na drzwiach kierowcy i zderzaku ale poza tym to super 👍🏻 W ramach tej całej historii dostałem upragde do SFD
Gratulacje! Zaczynam żałować, że mi się nic nadzwyczajnego nie przytrafiło przy odbiorze 😅Już po 😂 mierzyłem każdy element w 5-10 miejscach i wszędzie od 140-160 wiec okej . Delikatne różnice w szparach na drzwiach kierowcy i zderzaku ale poza tym to super 👍🏻 W ramach tej całej historii dostałem upragde do SFD
W sumie Tesla się zachowała aczkolwiek nie pochwalam mętliku informacyjnego.Zawsze to 19.500 w kieszeni. Dobry lakiernik przed lakierowaniem, zbiera nadmiar lakieru, więc czasami ciężko stwierdzić.
Oooo... Ciekawe. Masz jakieś dodatkowe info o tym przypadku? Daty zdarzenia? Ja mam MYP z plamami jak po tynku/gruncie na całym lakierze. Właśnie walczę o wymianę samochodu...A moze to stad problemy z twoim autem ?
View attachment 12151