To takie liczenie po amerykańsku.., 👍😎Jeśli chodzi o czasy przyspieszeń to po prostu nigdy Tesla nie mierzyła "całości". Ichniejsze czasy są zawsze optymistyczne, bo oni liczą to od momentu, gdy auto zaczyna już się toczyć (ale jeszcze z minimalną prędkością), a nie od momentu wciśnięcia pedału w podłogę.
No tak, ale pomiary tm3p pokazuja ze 3,3-3,4 do 100 jednak robiTo takie liczenie po amerykańsku.., 👍😎
Podobno, jeszcze żadne Y z Berlina, nie mają HW4.Hejka @yarrker
Powiedz mi proszę, bo odbierałeś Tesełe na wypasie z FSD, dali juz HW4 ?
View attachment 12357
Jeśli z inventory to zabiorą Ci VIN, będziesz miał zamówienie bez przypisanego samochodu.Zastanawiam się nad takim scenariuszem. Klikam auto teraz, ale odbiór chciałbym przeciągnąć na wrzesień. W międzyczasie pojawia się inne auto (inna konfiguracja). Ciekawe, czy Tesla przerzuci opłatę na inny woz, czy rezygnacja z pierwszego zamówienia kończy się utratą pieniędzy. Macie jakieś doświadczenia?
Rozmawiałem wczoraj ze sprzedawcą z Katowic. Również twierdzi, że nikt w Europie nie widział jeszcze HW 4 w MY. W tym kwartale chciałem kupić Y, ale ciągle nie potrafię kliknąć (choć trafiają się okazje). Z innej beczki - czy ten czarny kolor na prawdę jest taki zły jak się opisuje na forum?