MarcinEV
Posiadacz elektryka
Napisz coś więcej jaka konfiguracja?
Postawiłem na Long Range Pearl White z hakiem na 19' kołach. Głos rozsądku
Napisz coś więcej jaka konfiguracja?
Chociaż mieści się w dopłacie ?Postawiłem na Long Range Pearl White z hakiem na 19' kołach. Głos rozsądku![]()
Chociaż mieści się w dopłacie ?
No tak, ale czy to byl plan otwarcia kilkudziesieciu serwisow w tym samym czasie w Europie? czy jednego na ktorym skupila sie cala zaloga? Bo to robi troche roznice.Oczywiście że nie jest to takie proste ale z drugiej strony bez przesady - otwierałem już serwisy tworzone od zera (w innej branży - bardziej skomplikowanej i wymagającej więcej kwalifikacji i szkoleń dla pracowników). 6 miesięcy od wejścia do gołego budynku to aż nadto - wystarczy sprawny zespół od projektów i pilnowanie ramp-up plan.
Jednego ale o większej skali niż te kilkadziesiąt serwisów Tesli razem wziętychNo tak, ale czy to byl plan otwarcia kilkudziesieciu serwisow w tym samym czasie w Europie? czy jednego na ktorym skupila sie cala zaloga? Bo to robi troche roznice.
Też się do takiego przymierzam, ale korcą mnie 20”Postawiłem na Long Range Pearl White z hakiem na 19' kołach. Głos rozsądku![]()
Pewnie liczy że wiekszośc kupi nową 3 po liftingu. Albo będą czekać na lifting Y, który ma być w przyszłym roku nazwany jako jupiter vel Panda..a czemu zakładasz, ze będzie duzo Y w invertory?