W kwestii kamer, siedziałem w moim TM3 i patrzyłem na widok z kamer na parkingu, a chwilę później siedziałem w S kolegi metr obok i na oko nie widziałem różnic. Nie był to test jakiś tylko takie sprawdzenie z ciekawości.HW4 jest w S/X od lutego i w Y produkowanych w US od maja oraz 3 Higland są lepsze kamery.
S/X to HW 4.0 a lepsze kamery w 3/Y to HW 3.5 bo komputer jest słabszy.
Bo może nie było różnicyW kwestii kamer, siedziałem w moim TM3 i patrzyłem na widok z kamer na parkingu, a chwilę później siedziałem w S kolegi metr obok i na oko nie widziałem różnic. Nie był to test jakiś tylko takie sprawdzenie z ciekawości.
taak, zdalne pierdzenie przy sentry i człowiek od razu czuje się jak w gimnazjumDla ciekawych odebrałem wczoraj Y modelowo 2024 i nie ma HW4 (przynajmniej tak mi się wydaje po kamerach).
Sam odbiór trwał 10 minut z tego wiekszość za Panią bo byłem chwilę przed czasem. Auto było umyte i "zatankowane" do 55%. Obejrzałem je dokładnie i jedyne co to jeden kołpak był nie wciśnięty do końca. No i może spryskiwacze mało pryskają ale muszę się doszkolić czy czasami to nie jest normalne. Dzisiaj przy wymianie opon nawet obejrzałem co jest od spodu (czyli praktycznie nic)
Wrażenia na plus i pewnie jeszcze trochę to auto będzie zaskakiwaćNajważniejsze funkcje już ogarniam (np. zdalne pierdzenie).
gratulacje, na letnich oponach?Dla ciekawych odebrałem wczoraj Y modelowo 2024 i nie ma HW4 (przynajmniej tak mi się wydaje po kamerach).
Sam odbiór trwał 10 minut z tego wiekszość za Panią bo byłem chwilę przed czasem. Auto było umyte i "zatankowane" do 55%. Obejrzałem je dokładnie i jedyne co to jeden kołpak był nie wciśnięty do końca. No i może spryskiwacze mało pryskają ale muszę się doszkolić czy czasami to nie jest normalne. Dzisiaj przy wymianie opon nawet obejrzałem co jest od spodu (czyli praktycznie nic)
Wrażenia na plus i pewnie jeszcze trochę to auto będzie zaskakiwaćNajważniejsze funkcje już ogarniam (np. zdalne pierdzenie).
tak zawsze są letniegratulacje, na letnich oponach?