Przepisy w sensie? mandat za halogeny? nooo strach sie bać. Grunt, że super jasno jest a policjant i tak nie zakuma bo to jak dzienne wyglada.Nasza opinię możesz mieć w dupie przepisów natomiast już nie powinieneś.
Przepisy w sensie? mandat za halogeny? nooo strach sie bać. Grunt, że super jasno jest a policjant i tak nie zakuma bo to jak dzienne wyglada.Nasza opinię możesz mieć w dupie przepisów natomiast już nie powinieneś.
Dobry pomysł, przed wakacyjnym wyjazdem do włoch sobie muszę kupić, i kompresor 12v. Jak tego szukać na aliexpress?Tak jak pisałem wcześniej, ja kupowałem jakiś czas temu na Temu. Jednak to nie ma znaczenia, na jakiej platformie zakupowej preferujesz kupować, poszukaj czegoś co się nazywa "wkręty do opon" lub coś podobnego . Powinno to być coś takiego jak na zdjęciu.
View attachment 16295
Fajne ale ciekawe czy można ładować jak jest akumulator rozładowany, po podłączeniu np. powerbanka albo innego źródła zasilania. Auta można z tego co napisane w aukcji 3-5 razy naładować. W domu to pewnie szybciej rower napompować kompresorem, ale w trasie przydatne.Nie lepiej coś bardziej uniwersalnego?
Pompka elektryczna do roweru rowerowa REEG Air pump PRO kompresor 7500 mAh
Kup teraz ✅ za 226 zł - Pompka elektryczna do roweru rowerowa REEG Air pump PRO kompresor 7500 mAh (13469166764). Kod producenta: 5905261312525. Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Allegro Protect!allegro.pl
Chciałbym Cię zobaczyć w akcji, jak będziesz pompował oponę 255/45R19, tak chociaż od 1 do 2,9bar . Oni nawet w nazwie mają "rowerowa" i raczej tylko do tego się to nadaje .Nie lepiej coś bardziej uniwersalnego?
Pompka elektryczna do roweru rowerowa REEG Air pump PRO kompresor 7500 mAh
Kup teraz ✅ za 226 zł - Pompka elektryczna do roweru rowerowa REEG Air pump PRO kompresor 7500 mAh (13469166764). Kod producenta: 5905261312525. Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Allegro Protect!allegro.pl
Tak jak pisałem wcześniej "wkręty do opon" lub "wkręty wulkanizacyjne", na allegroszu też są.Dobry pomysł, przed wakacyjnym wyjazdem do włoch sobie muszę kupić, i kompresor 12v. Jak tego szukać na aliexpress?
Mega sprawa! Z ciekawości - jak to cenowo wygląda? Jest już wariant dla Highlanda?Wczoraj zamontowałem takie coś. Bardzo praktyczne, łatwy montaż. Polecam. View attachment 16367