Tesla Model Y - gadżety

Michal

Moderator

tokwi

Pionier e-mobilności
Ładowania indukcyjnego nie używam, bo mam gruby case, który IMHO nie zapewnia należytego chłodzenia, dlatego i tak telefon odkładam pleckami do góry.
Jak chcę pooglądać, to przypinam do uchwytu nad ekranem - który kiedyś polecał Bronek.
Zamówiłem półkę - gdy przyjdzie, to wrzucę zdjęcie.

krzyss

Pionier e-mobilności

Michal

Moderator
Całkiem niezłe, choć wolałbym chyba coś zamykanego.

sredni

Zadomawiam się
Chyba właśnie taki zamówiłem niedawno, ma przyjść jutro. Podzielę się wrażeniami jak zamontuję.
Daje mu mocne 7/10.
Materiał wygląda na dobrej jakości, miły w dotyku, podszyty gąbką, nie śmierdzi, skrojony naprawdę nieźle. Instalacja prosta, choć trzeba się nagimnastykować.
Jeżeli chodzi o minusy, to niestety sposób instalacji polega na wciśnięciu ochraniacza za plastikową osłonę co sprawia, że w pionie jest naciągnięty ładnie natomiast w poziome pozostawia sporo do życzenia (mam w planach dorobienie klipsów które pozwolą trzymać się temu lepiej). Drugim minusem jest to, że z racji tego, że jest podszyty gąbką sprawia, że tył fotela robi się "gruby" i wg. mnie wygląda to trochę dziwnie (patrz zdjęcia).
IMG_7216.jpgIMG_7218.jpgIMG_7225.jpg

Last edited:

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Wygląda faktycznie nie najlepiej, ale funkcje spełnia.

Tuti

Zadomawiam się
Zainstalowałem oświetlenie we frunku, raczej zgodnie z instrukcją, i działa. Problem polega na tym, że mimo zamknięcia bagażnika oraz auta oświetlenie to nie gaśnie (robiłem nagranie z bagażnika zostawionym tam telefonem). Potem odłączyłem to oświetlenie, zostało tylko oryginalne, i dalej ono nie gaśnie po zamknięciu bagażnika i auta (kolejny film kręciłem). O co chodzi?

krzyss

Pionier e-mobilności
Zainstalowałem oświetlenie we frunku, raczej zgodnie z instrukcją, i działa. Problem polega na tym, że mimo zamknięcia bagażnika oraz auta oświetlenie to nie gaśnie (robiłem nagranie z bagażnika zostawionym tam telefonem). Potem odłączyłem to oświetlenie, zostało tylko oryginalne, i dalej ono nie gaśnie po zamknięciu bagażnika i auta (kolejny film kręciłem). O co chodzi?
Restartowales auto ?

tokwi

Pionier e-mobilności

Attachments

• IMG_0093.jpeg
    IMG_0093.jpeg
    97,3 KB · Liczba wyświetleń: 56
  • IMG_0094.jpeg
    IMG_0094.jpeg
    141 KB · Liczba wyświetleń: 56
  • IMG_0095.jpeg
    IMG_0095.jpeg
    73,5 KB · Liczba wyświetleń: 61

Michal

Moderator
Dla mnie odpada, bo często mam yanosika na telefonie na ładowarce i z tą tacka nie widziałbym ekranu.