Ja też straciłem, dokupiłem jedną sztukę u tego samego majfrenda gdzie wczesniej brałem kompletA mi jeden czarny kołpak odpadł. Cholera wie gdzie. Wcześniej na pewno był przytarty, pewnie o krawężnik... Może coś się połamało i odfrunął.
Jak zmieniałem na oryginał to te czarne raczej mocno siedziały...
Po urlopie zamówię nowe... Będę miał wtedy 3 szt na wszelki... Ech...
Jak masz włączony autopilot (2x dźwignia), to nie ustawisz prędkości wyższej niż ograniczenia (+ limit ustawiony w menu) wtedy też działa automatyczna zmiana maksymalnej prędkości z ograniczeń i hamowanie. W zwykłym tempomacie (1x dźwignia) nie zmienia prędkości ze znaków i możesz ustawić wyższą niż dopuszczalna.Panowie, a poratuje mnie ktoś wiedzą o ograniczeniach prędkości na Autopilocie?
Jak to jest, że czasami nie umiem ustawić wyższej prędkości niż ograniczenie prędkości, a innym razem nie ma z tym problemu?
Albo jak to jest że czasami auto hamuje na ograniczenie prędkości, a innym razem auto minie znak, wyświetli ograniczenie prędkości, ale prędkości nie zredukuje?
Wybaczcie jak głupie pytania, ale cały czas się tego auta uczę![]()
Jakoś szukałem i nie widziałem 1 szt. Po urlopie jeszcze spróbuję raz...Ja też straciłem, dokupiłem jedną sztukę u tego samego majfrenda gdzie wczesniej brałem komplet
E tam. Jeżdżę właśnie po reichu i dobrze czyta ograniczenia we wioskach. Nawet odwołania łapie@Duracell na drogach drugiej kategorii trzyma się znaków i czegoś co sobie ubzdura. Możesz jechać jedna trasa kilka razy i za każdym razem trochę inaczej te ograniczenia ustawia. Jedzie zawsze zgodnie z ustawieniami np +10. Natomiast na trasach szybkiego ruchu pozwala często ustawić wyższa prędkość, ale też nie wiem czemu. Ale wtedy autopilot np na ograniczeniu do 90 pozwala ustawić 130