A czego ma brakować, zbędne świecidełka IMHO. Bardziej przydało by się takie coś co miałem kiedyś w Audi czyli lekkie podświetlenie na czerwono(czerwony nie wpływa tak mocno na nocne widzenie jak inne kolory) z podsufitki.a wracajac do Ambient.... ktos z Was zakladal nikomu nie brakuje tego?
Dzisiaj do bagażnika wjechały mało teslowe gadżety, ale z serii lepiej mieć i nie potrzebować niż potrzebować i nie miećWiadomo, w dzisiejszych czasach lepiej zadzwonić po lawetę ale kiedyś bardzo podobny zestaw uratował mnie od spędzenia kilku godzin pod wulkanizacją aż nastanie ranek
![]()
Trochę drogawo i tam jest tylko pianka więc podwójnie drogo bo potem trzeba wymienić oponę (bo wygłuszenia/gąbki raczej nie uratujesz) i czujnik ciśnienie.Tesla ma oryginalny zestaw:
Trochę drogawo i tam jest tylko pianka więc podwójnie drogo bo potem trzeba wymienić oponę (bo wygłuszenia/gąbki raczej nie uratujesz) i czujnik ciśnienie.
tak, takie też jadą do mnieJa kupiłem jakiś czas temu, na Temu zresztą, zestaw wkrętów do naprawy opon, coś takiego jak na obrazku poniżej.
View attachment 14614
Miałem okazję skorzystać z jednego z wkrętów, po tym jak w moim dostawczaku zauważyłem gwoździa w oponie.
View attachment 14615Po dwóch miesiącach mogę potwierdzić skuteczność rozwiązania, opona trzyma ciśnienie. Więc jako rozwiązanie awaryjne na trasę mogę zdecydowanie polecić.