Tesla Model Y - gadżety

refi1234

Posiadacz elektryka
Wiem, teraz to już wszędzie kupisz. Ja akurat kupowałem jak Temu debiutowało u nas i dopychałem coś tam do kwoty minimalnego zamówienia aby skorzystać z promocji,:)

Tak czy siak wypada serdecznie podziekować za dobra radę i tip i cieszyć sie z nowej wiedzy. Faktycznie z tymi wkretami i kompresorem będę czuł się dużo bezpieczniej w długich trasach niz z fabrycznym zestawem Tesli (notabene tylko do małych dziurek). Miałem złe doświadczenia ze sznurkami i gumowymi czopowymi kołkami poprzedniej generacji wymagającymi rozwiercania i czyszczenia - stąd sceptycyzm.

mattj

Nowy na Forum
Czy ktoś poleci jakąś matę dla zwierząt na tylnie siedzenia ?
(Tak widziałem tą z tesli za 700, jest fajna może jakaś tańsza alternatywa ?

Michal

Moderator

Michal

Moderator
Kupiłem do TM3 od nich. Za 300 zł to mogą trochę pachnieć gumą ;)
Kupiłem od polecanego przez @MarcinEV dywaniki com pl i ogólnie super spasowanie i jakość jak za 300 zł jednak niestety w wersji do TM3 nie ma gumy na podnóżek lewej nogi kierowcy :(
Zostawię je ale obstawiam, że na wiosnę będę tam miał niezły syf do czyszczenia...
Zadzwonię jeszcze do nich w poniedziałek i zapytam, czy nie mają wersji z podnóżkiem.

KrzysztofFly

Moderator
Moje kołpaki dzisiaj przyszły, pierwsze wrażenie super. Będę je zakładał na samochód przy zmianie kół na zimowe. Zasłaniają całkowicie ten mocno wystający rant oryginalnych felg ;).
View attachment 14469
A tak wyglądają na samochodzie :)
IMG_20231125_132740.jpg

Riki83

Zadomawiam się
Piękne!!!! nie moge sie doczekac.... przypomnij to sa te storm style? z Ali oddział Francja? Do mnie wlasnie takie dojadą w poniedzialek.

Mi najbardziej zalezy na zakryciu rantów... na 2 felgach mam mocno porysowane :/ a widze ze pięknie zasłaniają je kołpaki.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
A tak wyglądają na samochodzie :)
View attachment 14654
Moje przyszły w piątek. Podobno rysują felgi-potwierdzdzisz?
Oglądałem te zatrzaski i wydaje się, że plastik jest dość trwały. Do tego nie jest idealnie gładki. Może stąd rysy? Przeszlifuje delikatnie papierem.