Tesla Model Y - gadżety

Hermes

Posiadacz elektryka
Wydaje się, że są o tyle lepsze od oryginalnych, że przednie dywaniki są dłuższe na stopy: na podstopnicę kierowcy oraz do oparcia stóp pasażera - obydwa pod kątem, z przodu pojazdu.

faktory

Fachowiec
Wydaje się, że są o tyle lepsze od oryginalnych, że przednie dywaniki są dłuższe na stopy: na podstopnicę kierowcy oraz do oparcia stóp pasażera - obydwa pod kątem, z przodu pojazdu.
Miałem tylko welurowe oryginalne i one u kierowcy mają ten fragment dla spocznika po lewej taki wycięty, a w tych to wszystko jest w całości, nie ma tam dziury, nic się nie sypie pod dywanik.

Hermes

Posiadacz elektryka
Ja kupiłem oryginalne gumowe - nie ma dziury na wzniesieniu w kierunku podstopnicy (rozumiem, że to masz dokładnie na myśli) - ale powiedzmy, że górna 1/4 część stopy z palcami wystaje nad dywanik, na tapicerkę. U pasażera to samo.

faktory

Fachowiec
Ja kupiłem oryginalne gumowe - nie ma dziury na wzniesieniu w kierunku podstopnicy (rozumiem, że to masz dokładnie na myśli) - ale powiedzmy, że górna 1/4 część stopy z palcami wystaje nad dywanik, na tapicerkę. U pasażera to samo.
W tej kwestii to zobacz jak zabezpiecza TuxMat, niestety dostępny tylko w USA lub Kanadzie.

Attachments

• 8571A1.jpeg
    8571A1.jpeg
    1 MB · Liczba wyświetleń: 66
  • 8571A2.jpg
    8571A2.jpg
    742,1 KB · Liczba wyświetleń: 64

YYY

Zadomawiam się
Kupiłem kilka duperszmycli u friendów. Wszystko co do tej pory przyszło było OK poza... gumowymi wkładkami w kieszenie drzwi (4 szt.) Dopasowanie 0/10. Szpary po całej długości z 1,5 cm. Generalnie jak nie od tego wozu. Odsyłam.

Może ktoś polecić SPRAWDZONEGO sprzedawcę? Może ktoś zamówił i przyszły idealne?

Będę wdzięczny.

Z góry dziękuję!
R

faktory

Fachowiec
Kupiłem kilka duperszmycli u friendów. Wszystko co do tej pory przyszło było OK poza... gumowymi wkładkami w kieszenie drzwi (4 szt.) Dopasowanie 0/10. Szpary po całej długości z 1,5 cm. Generalnie jak nie od tego wozu. Odsyłam.

Może ktoś polecić SPRAWDZONEGO sprzedawcę? Może ktoś zamówił i przyszły idealne?

Będę wdzięczny.

Z góry dziękuję!
R
Możesz wrzucić zdjęcia tych wkładek? będzie wiadomo których unikać.

faktory

Fachowiec
Polećcie jakiś pokrowiec na tylną kanapę, dwójka dzieci i pies może nie skończyć się dobrze w krótkim czasie dla oryginalnej tapicerki.

honer

Nowy na Forum
Czy u was te organizery do konsoli centralnej tez się przesuwają w trakcie jazdy? Zakupiłem takie standardowe flockowane z Aliexpress i niemal przy każdym hamowaniu przesuwają się do przodu.