Miałem tylko welurowe oryginalne i one u kierowcy mają ten fragment dla spocznika po lewej taki wycięty, a w tych to wszystko jest w całości, nie ma tam dziury, nic się nie sypie pod dywanik.Wydaje się, że są o tyle lepsze od oryginalnych, że przednie dywaniki są dłuższe na stopy: na podstopnicę kierowcy oraz do oparcia stóp pasażera - obydwa pod kątem, z przodu pojazdu.
W tej kwestii to zobacz jak zabezpiecza TuxMat, niestety dostępny tylko w USA lub Kanadzie.Ja kupiłem oryginalne gumowe - nie ma dziury na wzniesieniu w kierunku podstopnicy (rozumiem, że to masz dokładnie na myśli) - ale powiedzmy, że górna 1/4 część stopy z palcami wystaje nad dywanik, na tapicerkę. U pasażera to samo.
Możesz wrzucić zdjęcia tych wkładek? będzie wiadomo których unikać.Kupiłem kilka duperszmycli u friendów. Wszystko co do tej pory przyszło było OK poza... gumowymi wkładkami w kieszenie drzwi (4 szt.) Dopasowanie 0/10. Szpary po całej długości z 1,5 cm. Generalnie jak nie od tego wozu. Odsyłam.
Może ktoś polecić SPRAWDZONEGO sprzedawcę? Może ktoś zamówił i przyszły idealne?
Będę wdzięczny.
Z góry dziękuję!
R