itguy
Posiadacz elektryka
Przyszyłem mocna nicią, tak samo jak fabrycznie są przyczepioneJak przyczepiałeś rzepy do wykładziny auta ?
Przyszyłem mocna nicią, tak samo jak fabrycznie są przyczepioneJak przyczepiałeś rzepy do wykładziny auta ?
Tez zamówiłem cały zestaw szufladek tj. do konsoli środkowej, do miejsca na kubki, pod podłokietnik na jakieś karty i jeszcze jeden przyszedł ale nie pamiętam do czego 😉Dziś po (10 dniach!) przyszły szufladki/tacki do konsoli środkowej. Zamawiałem z tego linku:
https://www.aliexpress.com/item/1005004523384152.htm O dziwo przesyłkę przywiózł kurier DPD.
Przy pierwszym kontakcie nie mogę mieć zastrzeżeń co do jakości, wręcz przeciwnie, spokojnie mogę polecić sklep. Funkcjonalność rewelacja, moim zdaniem must have, inaczej drobiazgi walają się po konsoli i nic nie można znaleźć w tych głębokich schowkach.
Na zdjęciach ten flock miejscami wygląda na szary, w rzeczywistości jest czarny, tylko aparat przekłamuje, mało światła dzisiaj.
Ma ktoś to, za każdym razem jak żonka zrobi zakupy i muszę coś wyjmować z bagażnika to mnie **uj trafia z tą roletą tesli ...Dla tych co nie mają fabrycznej rolety w modelu Y można ją mieć w formie zwijanej.
Dostępna w sklepie TUTAJ
View attachment 10578
Nie tylko Ciebie U mnie od pierwszego dnia wylądowała w garażuMa ktoś to, za każdym razem jak żonka zrobi zakupy i muszę coś wyjmować z bagażnika to mnie **uj trafia z tą roletą tesli ...
Ja to jeszcze trzymam, bo aż tak często nie mam z tym styczności, ale te wyjmowanie zakupów to mnie trafia, ale z drugiej strony nie chce wyrzucać tej rolety, bo żona ma tendencję do trzymania różnych "dziadostw" w bagażniku, jakieś prace dzieci ze szkoły, bluza, kurtka, to, tamto, i ta roleta jednak zasłania bagażnik, a tak jakiś **uj podejdzie, zaświeci latarką przez szybę, coś tam zobaczy, i mi zbije szybę bo pomyśli, że coś cennego jest w bagażniku.Nie tylko Ciebie U mnie od pierwszego dnia wylądowała w garażujest tak beznadziejna że szok.
Ta roleta jest straszna. Przekombinowana i jak dla mnie nijak ma się do „nowoczesnego” podejścia Tesli. Pomijam też fakt ze kilkukrotnie zapominałem ja złożyć zanim ruszyłem wiec z hukiem wracała na swoje miejsce.Roleta to to samo co półka? Mam półkę i jest super.
A użytkowałeś kiedyś jakąś inną?Roleta to to samo co półka? Mam półkę i jest super.
no tak ja nic nie worzę tam, ale to głównie moje auto więc mogę narzucić swój ordnungw środkuJa to jeszcze trzymam, bo aż tak często nie mam z tym styczności, ale te wyjmowanie zakupów to mnie trafia, ale z drugiej strony nie chce wyrzucać tej rolety, bo żona ma tendencję do trzymania różnych "dziadostw" w bagażniku, jakieś prace dzieci ze szkoły, bluza, kurtka, to, tamto, i ta roleta jednak zasłania bagażnik, a tak jakiś **uj podejdzie, zaświeci latarką przez szybę, coś tam zobaczy, i mi zbije szybę bo pomyśli, że coś cennego jest w bagażniku.