deCastelano

Fachowiec
Spoko, dam znać. Mam auto od końca czerwca zeszłego roku i problem był od początku, z tym że nie podczas każdej jazdy. Zwlekałem trochę ze zgłoszeniem tego, bo zawsze coś, aż w końcu podczas dłuższej trasy (1200km) skrzypiało prawie cały czas i mnie doprowadzało do pasji, więc to mnie zmotywowało.

PawelPablo

Fachowiec
U mnie montaż haka przez mobilny serwis. Naprawdę fajnie,lekkie problemy w aplikacji tylko.Musialem upominać się żeby zapłacić:) auto ciągle do odbioru w apce:)

Co do skrzypienia ,to niestety ale to dla mnie duży minus Y. Trzeba chyba z tym żyć:)

Hermes

Posiadacz elektryka
A z tym środkowym zagłówkiem to co konkretnie robi mobilny, że przestaje trzeszczeć?
Bo się zastanawiam czy zgłaszać extra czy przy okazji - i tak umówionej (na klakson) - wizyty mobilnego nie poprosić o "naprawę"? :)

PawelPablo

Fachowiec
Trzaski są przy jeździe bo np kostce ,normalnie pojawiają się rzadko więc nie wszytko da radę zlokalizować .
Ale będę zgłaszał ,rozmawiałem o tym z mobilnym ,już nawet mówił co myśli że trzeba zrobić.

Teraz moje pytanie ,jak zgłaszam te skrzypienia to nie mam możliwości wyboru mobilnego serwisu.To normalnie?Do montażu akcesoriów od razu był mobilny serwis do wyboru.

Hermes

Posiadacz elektryka
Ale z tego co mi się wydaje, to prawie nigdy nie ma możliwości mobilnego - ja przy klaksonie wpierw umówiłem wizytę stacjonarną, ale dopisałem, że proszę o mobilnego. I niedługo potem mi to zmienili. :)

PawelPablo

Fachowiec
Ale z tego co mi się wydaje, to prawie nigdy nie ma możliwości mobilnego - ja przy klaksonie wpierw umówiłem wizytę stacjonarną, ale dopisałem, że proszę o mobilnego. I niedługo potem mi to zmienili. :)
Tak zrobiłem właśnie, zamowilem i napisałem że chce mobilny.
Jak montujesz hak to jest opcja mobilnego.

yarrker

Fachowiec
Dziwna sprawa - Rejestrator nie chce nagrywać , sentry to samo ( sprawdz pamięć USB ) Ale audio z USB działa ( na tym samym pedrive'ie ) Formatowany , podpinane dyski ssd i inne szybkie nośniki i problem dalej jest . Restarty z rolek nie pomagaja . Zgłoszenie serwisowe założone i mobilny tego nie ogarnie jak twierdzą wiec czeka mnie 400km w jedna strone przez taka głupote .... Ktos coś miał podobnego ?

daniel

Señor Meme Officer
Dziwna sprawa - Rejestrator nie chce nagrywać , sentry to samo ( sprawdz pamięć USB ) Ale audio z USB działa ( na tym samym pedrive'ie ) Formatowany , podpinane dyski ssd i inne szybkie nośniki i problem dalej jest . Restarty z rolek nie pomagaja . Zgłoszenie serwisowe założone i mobilny tego nie ogarnie jak twierdzą wiec czeka mnie 400km w jedna strone przez taka głupote .... Ktos coś miał podobnego ?
W service mode nie ma żadnych komunikatów?
Wszystkie kamery działają?