danielm

Pionier e-mobilności
U mnie koniec - co ciekawe Tesla nie pozwala żeby się zalogować do spotify na koncie które jest free...
też tak miałem w 2020, jak byłem zalogowany to działało bez premium ale jak się wylogowało to już nie chciało się zalogować. konto jest free o ile masz premium więc ma to sens

tomik

Zadomawiam się
Tzn ja bardziej bym oczekiwał że mogę się zalogować na swoje konto spotify bez względu jaki pakiet mam wykupiony - skoro spotify pozwala mi słuchać muzykę przerywając ją reklamami - to dlaczego w Tesli tak nie mogę zrobić przez wifi.

Ktoś kojarzy czy premium connectivity ma w sobie spotify premium na auto?

danielm

Pionier e-mobilności
Tzn ja bardziej bym oczekiwał że mogę się zalogować na swoje konto spotify bez względu jaki pakiet mam wykupiony - skoro spotify pozwala mi słuchać muzykę przerywając ją reklamami - to dlaczego w Tesli tak nie mogę zrobić przez wifi.

Ktoś kojarzy czy premium connectivity ma w sobie spotify premium na auto?
na swoje konto oczywiście możesz się zalogować, z premium i bez premium, ale musiałbys mieć konto premium spotify o ile dobrze kojarze. premium connectivity ma nietypowe konto spotify premium. nie ma reklam ale nie ma playlist. jest to jakieś grupowe konto Tesli a nie indywidualne Twoje. Jeśli masz swoje konto spotify premium to możesz się na nie zalogować w aucie i będziesz miał swoje playlisty

tomik

Zadomawiam się
na swoje konto oczywiście możesz się zalogować, z premium i bez premium, ale musiałbys mieć konto premium spotify o ile dobrze kojarze. premium connectivity ma nietypowe konto spotify premium. nie ma reklam ale nie ma playlist. jest to jakieś grupowe konto Tesli a nie indywidualne Twoje. Jeśli masz swoje konto spotify premium to możesz się na nie zalogować w aucie i będziesz miał swoje playlisty
Tak chodzi mi o to że nie mogę się zalogować na swoje zwykłe konto spotify, to darmowe.
W starym samochodzie odpalałem sobie Android Auto + Spotify i jak człowiek sobie przeglądałem - fakt reklamy, ale akurat potrzebuje piosenek dla dziecka - raz na jakiś czas bo ja słucham głównie radia i to było dla mnie akurat jak znalazł.

cooler

Pionier e-mobilności
Zdechło i mi.
Kurde, Tesla naprawdę przegina, tworzy jakąś kumulację negatywnych zdarzeń: usuwanie radaru, czujników, wcześniej fotel pasażera, osłabienie AP, potem drastyczne wzrosty cen SC, teraz jeszcze utrata Premium... Mogli to bardziej w czasie rozłożyć, a nie wszystko w rok. Człowiek się nawet nie nacieszył autem a tu same ciosy.
30-40% marży na każdym aucie i sukinkoty jeszcze ciągną z nas bardziej.

Pabloss

Posiadacz elektryka
Zdechło i mi.
Kurde, Tesla naprawdę przegina, tworzy jakąś kumulację negatywnych zdarzeń: usuwanie radaru, czujników, wcześniej fotel pasażera, osłabienie AP, potem drastyczne wzrosty cen SC, teraz jeszcze utrata Premium... Mogli to bardziej w czasie rozłożyć, a nie wszystko w rok. Człowiek się nawet nie nacieszył autem a tu same ciosy.
30-40% marży na każdym aucie i sukinkoty jeszcze ciągną z nas bardziej.
co masz na myśli "fotel pasażera"?

daniel

Señor Meme Officer
co masz na myśli "fotel pasażera"?
Kiedyś (to było) fotel pasażera miał pamięć ustawień i regulację podparcia odcinka lędźwiowego, jeśli mnie pamięć nie myli.
Tesla na podstawie danych użytkowania uznała, że to zlikwiduje, bo i tak z tego mało osób korzysta.

cooler

Pionier e-mobilności
Z nowatorskiej wizjonerskiej firmy zrobił się jakiś Dziadex...Januszex... Cytryn & Gumiak...
Sprawdzają jak daleko się mogą posunąć, na ile Logo przesłoni nam problemy z wartością tego auta. Chyba znam jeszcze jedną firmę która tak testuje swoich wyznawców.