Ceny w MB znam. Na szczęście miałem 4 serwisy gratis łącznie z częściami eksploatacyjnymi.Nie bede Wam pisać ile płace w MB bo nie chce szpanować, mogę pochwalić się nowym zegarkiem 🤣
Update po trasie nad morze. Na autostradzie też zdecydowanie ciszej. Tak więc coś im się udało. Ale niestety zgłaszam tak proforma wycieraczki i światła. Trasa z różnym natężeniem deszczu i generalnie dramat. Albo za późno włącza albo za wolno chodzą albo latają na sucho. Przez blisko 500km ciągła walka aż moja żona dostała szału i mówi zrób coś z tym.... a jak do niej .. ale co .. jak to sobie robi jak chce 🥵Też jestem mega ciekawy co zrobili z hałasem.
Powinni zrobić, że podwójne kliknięcie w wajchę zmienia ustawienie wycieraczek na jeden stopień wyższe.bo przy zmianie natężenia deszczu nie mogłem paluchem trafić z 2 na 3. Qrwa naprawdę fajny samochód ale takie rzeczy są strasznie męczące.. szczególnie w takich warunkach..deszcz, noc , las.
Lepiej zeby bylo jak w modelu S, po kliknieciu wycieraczki mozesz przez 3 sekundy krecic rolka zeby zwiekszyc albo zmniejszyc szybkosc pracy.Powinni zrobić, że podwójne kliknięcie w wajchę zmienia ustawienie wycieraczek na jeden stopień wyższe.
Za https://forum.elektrowoz.pl/threads/polskie-komendy-glosowe-tesla.250/post-26995 :Przecież szybkość wycieraczek możecie ustawić głosowo.
Włącz wycieraczki
Wyłącz wycieraczki
Przyspiesz pracę wycieraczek, Wycieraczki szybciej
Wycieraczki wolnej
Wycieraczki auto
Tak, policz ile trwa wcisniecie rolki i wypowiedzenie słów przspiesz prace wycieraczek.....Przecież szybkość wycieraczek możecie ustawić głosowo. Nie trzeba trafiać w ekran.