wydaje mi się, że nie wszystko wymaga pełnej homologacji. Poprawki i aktualizacje są dozwolone.Ale to nie jest takie proste. Ktos pisal ze musieli by do tego od nowa homologacje robic.
Ale może mi się to wydaje...
wydaje mi się, że nie wszystko wymaga pełnej homologacji. Poprawki i aktualizacje są dozwolone.Ale to nie jest takie proste. Ktos pisal ze musieli by do tego od nowa homologacje robic.
Poprawki i aktualizacje to pewnie temat przemilczany przez tesle.wydaje mi się, że nie wszystko wymaga pełnej homologacji. Poprawki i aktualizacje są dozwolone.
Ale może mi się to wydaje...![]()
Tesla była homologowana z Boostem, jednak na starcie go zabrano, żeby klient za niego dodatkowo płacił. Wystarczy zobaczyć jaką masz moc w homologacji - jest z boostem.Juz sam pakiet boost ktory ja mam dokupiony dla mnie zmienia homologacje.
To Ci co nie maja boostu maja wpisane w dowodzie wieksza moc niz maja realnie ???Tesla była homologowana z Boostem, jednak na starcie go zabrano, żeby klient za niego dodatkowo płacił. Wystarczy zobaczyć jaką masz moc w homologacji - jest z boostem.
Dokładnie tak. Wiem kurestwo, i jeszcze ludzie za to płacą z bananem na twarzy. Mistrzowie PRTo Ci co nie maja boostu maja wpisane w dowodzie wieksza moc niz maja realnie ???