Tesla w wodzie

zibizz1

Pionier e-mobilności
Autoshift pochłonął kolejną ofiarę.
Y chyba nie ma auto shift. Chyba tylko auta bez badylków mają. Podchwytliwe jest to że jak się jeździ na zmianę Y/3 vs S/X/3HL to kierunki jazdy sa odwrotnie.

inter

Pionier e-mobilności
Autoshift pochłonął kolejną ofiarę.
Przecież to Y, tam tego nie ma.
Zreszta po ostatnich aktualizacjach, działa 9/10.

OldSeb

Posiadacz elektryka
Hmm, jak to jest możliwe ? Chyba tylko jakąś paniką da się to wyjaśnić bo przecież nawet jak dasz buta to po ułamku sekundy wyczujesz że auto jedzie nie tam gdzie chcesz.

Kszychu

Pionier e-mobilności
Hmm, jak to jest możliwe ? Chyba tylko jakąś paniką da się to wyjaśnić bo przecież nawet jak dasz buta to po ułamku sekundy wyczujesz że auto jedzie nie tam gdzie chcesz.
Dokładnie, a do tego istnieje coś takiego jak zdrowy rozsądek, żeby nie dawać buta w podłoge w tego typu warunkach, podobnie nie dajesz buta w podłoge wyjeżdżając z miejsca parkingowego

daniel

Señor Meme Officer
Dokładnie, a do tego istnieje coś takiego jak zdrowy rozsądek, żeby nie dawać buta w podłoge w tego typu warunkach, podobnie nie dajesz buta w podłoge wyjeżdżając z miejsca parkingowego
Chyba, że uczyłeś się jeździć samochodem, gdzie musiałeś dać dużo gazu puszczając sprzęgło.

Kszychu

Pionier e-mobilności
Chyba, że uczyłeś się jeździć samochodem, gdzie musiałeś dać dużo gazu puszczając sprzęgło.
Owszem uczyłem się :D "Moje" pierwsze auto to był Matiz, gdzie domyślnie jezdziło się z gazem w podłodze. I szczerze to nie bardzo widzę związek. Nigdy bym nie nacisnął gazu w podłogę siadając do nieznanego mi auta

lvlthn

Pionier e-mobilności
Niepopularna opinia - na miejscu poszkodowanego zapisałbym się na prawo jazdy drugi raz.
Albo nie jeździł wogóle - jego pomyłka może kosztować kogoś życie.

No bo jak, na płaskim terenie władować się do jeziora?
Na pewno nie na trzeźwo xD