nabrU
Moderator
Trzeba raczej sprawdzić w realu jak to jest, bo TM3 do niedawna nie miało takiej funkcji.
HL ma uniwersalne, jest opcja przełączenia na inny ruch.Trzeba raczej sprawdzić w realu jak to jest, bo TM3 do niedawna nie miało takiej funkcji.
Matrixy w starej 3 też są uniwersalne. Gdzie jest ta opcja przełączania?HL ma uniwersalne, jest opcja przełączenia na inny ruch.
A nie było przypadkiem tak, że niedawno przy okazji którejś aktualizacji dodali automatyczną zmianę? Coś mi się kojarzy, że późną jesienią zeszłego roku.
Nie ma w Y jeszcze wycinania, tutaj tylko porównuję jakość świecenia. Są głosy, że stare lampy są lepsze, ale coś mi się nie wydaje.Ale przecież Ygrek nie ma jeszcze adaptacji, chyba, że ja czegoś nie wiem. Jasność świecenia nie ma większego znaczenia, bo jeżeli duża część obszaru będzie wygaszona to masz zerową jasność wtedy. Najlepiej gdyby cały czas leciał na długich i tylko mikro fragmenty (twarz kierowcy auta jadącego z naprzeciwka była wygaszona).
Pewnie ze są lepsze. A najlepsze są stare lampy w passasacie 1.9 tdiNie ma w Y jeszcze wycinania, tutaj tylko porównuję jakość świecenia. Są głosy, że stare lampy są lepsze, ale coś mi się nie wydaje.